TO JE BIO VELIKI STRES ZA MENE, IMALA SAM MALU BEBU Goca Tržan sa knedlom u grlu progovorila o Tošetovoj smrti
Printscreen

Pevačica Goca Tržan je iskreno i sa knedlom u grlu govorila o bolnom gubitku Tošeta Proeskog i kako je saznala o njegovoj pogibiji.

Naime, pevačica se prisetila trenutka kada je saznala za nesreću u kojoj je makedonski pevač izgubio život.

- Bila sam sveže porođena. Lena je imala dva, tri meseca. Pozvala me je drugarica iz Zagreba i plače. Ona me pitala: 'Da li je istina da je Toše poginuo?', rekla sam: 'Ne lupaj, kako poginuo?!'. Kaže ona istina je, videla je snimak kako su ga izvukli kod Gradiške ispod kamiona. Ja nažalost tada nisam mogla da idem na sahranu zbog male bebe, to je bio veliki stres za mene - rekla je Goca u emisiji "Premijera vikend specijal".

Printscreen

 

- Nikad neću zaboraviti da sam otišla u Makedonsku ambasadu da se upišem u knjigu ožalošćenih. Posle nekoliko godina sam radila u Prilepu i spavali smo u njegovom rodnom mestu. Tada sam otišla u Muzej i na njegov grob. Nekako smo se oprostili nas dvoje. Imala veliku privilegiju kada pevam '1200 milja' da se nešto desi. Zato mislim da ljudi koji su toliko bili voljeni i talentovani, nikada ne umiru - zaključila je pevačica.

Podsetimo, Toše Proeski tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine kada je ceo region zanemeo.

ČULE SU JE I KOMŠIJE IZ SUSEDNIH ZGRADA Reakcija Marije Šerifović na pobedu srpskih odbojkašica sve oduševila

Komentari (2)

Loading
Dosadna

16.10.2022 20:19

Ova samo da se pise o njoj pa sta god bilo