NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA Anastasija Ražnatović prošetala ulicom u izazovnom izdanju (FOTO)
E stock

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović trenutno boravi u Sevilji, a snimke i fotografije iz ovog grada redovno deli na društvenim mrežama.

U toku današnjeg dana Anastasija je pratioce "počastila" snimkom na kom ju je moguće videti tokom opuštene šetnje, pri čemu je mnogima pogled stao kada su ugledali njen stajling.
 

Foto: Printscreen/instagram

 
Naime, Ražnatovićeva je nosila uzanu majicu sa dubokim izrezima na obe strane, zbog čega su njene grudi dospele u prvi plan, a pratioci su joj poručili da se "jasno vidi da uživa u svom telu", da "pršti od samopouzdanja" i da "nikad bolje nije izgledala".

Foto: Printscreen/instagram

 
Podsećanja radi, ubrzo nakon što je uplovila u emotivnu vezu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, Anastasija je počela da živi na relaciji Beograd-Sevilja, ali zasad, zbog poslovnih obaveza koje je vezuju za srpsku prestonicu, ali i jake želje da je u konstantnom kontaktu sa članovima porodice, Ražnatovićeva nema u planu da se za stalno preseli u glavni grad Andaluzije.

- Kada bi me dečko pitao da biram između karijere i ljubavi, ja bih znala u tom trenutku da nisam sa pravom osobom, jer osoba koja me voli zna koliko ja volim i svoj posao, nikada me ne bi primorala da biram između ta dva. U toj situaciji bih uvek izabrala posao - rekla je Anastasija nedavno za "Scenu".

HAPSILA ME POLICIJA ZBOG BRZE VOŽNJE Seka Aleksić otkrila kakva je u saobraćaju

Komentari (0)

Loading