HAPSILA ME POLICIJA ZBOG BRZE VOŽNJE Seka Aleksić otkrila kakva je u saobraćaju
Alo promo

Pevačica Seka Aleksić nije ljubitelj besnih limuzina, te nema problem što vozi „Juga“, na kom je i vežbala pošto je položila vožnju. Za sebe kaže da je dobar vozač, a naročito u štiklama.  

- Ne sećam se da li sam polagala na jugu ili na golfu, jer je to bilo davnih dana. Moj muž kaže da sam dobar vozač i uvek me nervira rečenica: „Za ženu si odlična“. Ja se na to uvek naljutim, jer ne volim podele na muškarce i žene u vožnji. Moram da priznam da je meni simpatično da vozim „Juga“. U štiklama sam bolji vozač, nego u ravnoj obući - kazala je Seka u emisiji „Vozi Miško”, a onda se prisetila svojih početaka u saobraćaju:

HAPSILA ME POLICIJA ZBOG BRZE VOŽNJE Seka Aleksić otkrila kakva je u saobraćaju

Alo promo

 

- Na početku vožnje ću reći: „Gospodi miluj”. Od komšinice sam pozajmila jugića i vozila po ulici. Vaš je noviji. Ja sam vozila stariji, tako da je ovo sad privilegija. Sigurna sam se da ću se snaći. Čist je automobil, to mi je nabitnije. Jao majko sveta, štikla će mi upasti. Držite se ljudi, ne znate ko vas vozi. Ovaj čovek u skupim kolima gleda i ne veruje, e pa, ima i toga. U sunce ti poljubim - govorila je Seka čim je ušla da vozi „Jugo“.

HAPSILA ME POLICIJA ZBOG BRZE VOŽNJE Seka Aleksić otkrila kakva je u saobraćaju

Nikola Todorović/Alo!

 

Seka se nije libila da prizna kako je svojevremeno imala problema sa policijom zbog brze vožnje.

- Pravila sam probleme kao mlađa. Mene je jednom prilikom hapsila policija zbog brze vožnje na auto-putu. Završila sam čak i na vestima. Prvo je išla vest: „Predsednik je bio tu i tu, radio je to i to“, a nakon toga odmah ide prilog: „A danas u 16 časova i 20 minuta na autoputu Beograd - Novi Sad uhapšena je estradna umetnica Seka Aleksić zato što je vozila 203 na sat“. Ladno su me uhapsili. Tamo su privedeni neki što su se tukli i koristili nedozvoljene supstance i na to sve dolazim ja. Priznala sam krivicu, ali iskustvo je bilo užasno.

ŠOK PREOKRET! Kraj potrage za nestalim jutjuberkama, oglasio se njihov otac

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading