PRAVA MISTERIJA Svaki trag im se gubi u ponedeljak, rekonstrukcija nestanka srpskih jutjuberki
Printscreen

Domaća javnost ostala je zatečena kada je objavljeno da su srpske jutjuberke, sestre Nađa i Anđela Đorđević nestale, kao i majka i rođaka, koje žive u Parizu.

O ovome je sinoć u večernjim satima javnost putem društvenih mreža obavestio uznemireni otac devojaka, Zoran Đorđević, i izrazio zabrinutost što mu se ne javljaju, kao i da su im telefoni isključeni.

PRAVA MISTERIJA Svaki trag im se gubi u ponedeljak, rekonstrukcija nestanka srpskih jutjuberki

Printscreen

 

Sve mu je postalo čudno neposredno pred lajv koji je Anđela trebalo da održi sinoć, kada ju je nazvao, ali nije mogao da je dobije.

Hronologija događaja, kao i sama zbivanja neposredno pre njihovog misterioznog nestanka, uznemirila su javnost.

PRAVA MISTERIJA Svaki trag im se gubi u ponedeljak, rekonstrukcija nestanka srpskih jutjuberki

Printscreen

 

Anđeli se gubi trag u ponedeljak od 16 časova, nakon što ju je kući dovezao stric. Jutjuberka je trebalo da održi lajv na jednoj od društvenih mreža, ali se to nije dogodilo

Otac ju je neposredno pred lajv, u 18 i 20 časova, nazvao, ali je nije dobio. Telefon joj je isključen.

Sve mu postaje sumnjivo i kada mu se supruga i majka devojaka, Tina, nije javila. Ona je izašla sa rođakom Marijom u 18 časova da prošetaju kuce. Od tada je i njen telefon, kao i telefon rođake isključen.

Ni sa ćerkom Nađom zabrinuti čovek juče popodne nije imao kontakt. Prema njegovim rečima, ona je trebalo da završi s masterom u 20 časova, ali mu se nakon toga nije javljala kada ju je nazvao u 20:03 časa.

PRAVA MISTERIJA Svaki trag im se gubi u ponedeljak, rekonstrukcija nestanka srpskih jutjuberki

Printscreen

 

Zoran ne zna da li je Nađa otišla kući, da li je uopšte bila na predavanju i gde je provela ceo dan.

Tokom današnjeg dana, otac devojaka nije imao nikakve informacije o njima, a iako je pokušavao da ih dobije, telefoni su im bili isključeni.

- Ne znam šta da radim. Ako bilo ko nešto zna sa Instagrama ili TikToka, ja vas sve molim da mi se javite. Ne znam s čime ovo ima veze, neću nikog da optužujem. Jednostavno, dece mi nema - zaključio je zabrinuti otac devojaka sinoć.

On je zamolio sve ljude koji nešto znaju da mu se jave na Instagramu, te sve obavestio da ovo nije "prenk" jer se nikada, kako kaže, ne bi šalio na ovakav način.

Podsetimo, Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo. Sudeći po sajtu "socialblade.com", one mesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara.

Samo nekoliko dana pre misterioznog nestanka, Anđela se svojim pratiocima požalila da je ispred svoje kuće videla nepoznatog muškarca koji je posmatrao baš njihovu kuću u Parizu.

Kako je mlada jutjuberka objasnila, videla je nepoznatog muškarca koji ju je posmatrao, što je nju znatno uplašilo.

- Sedim ovde u kuhinji i neki dečko, čovek, ne znam šta je jer je bio sav u crnom, u jakni i kapuljači. Došao je do ćoška i gledao u dvorište, kuću. Slikala sam ga, ali tek kada se odaljio. Sreća pa sam ja zaključana - rekla je Anđela.

Kako se navodi na društvenim mrežama, Anđela je izbrisala ovaj snimak, a pratioci sumnjaju i nagađaju da je ovaj čovek u crnom odgovoran za njen nestanak, piše Telegraf.

VRATILA SE NAKON DUŽE PAUZE Ana Bebić ispričala anegdotu sa snimanja spota

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading