VRATILA SE NAKON DUŽE PAUZE Ana Bebić ispričala anegdotu sa snimanja spota
Printscreen

Pevačica Ana Bebić je izvestan vremenski period bila u medijskoj ilegali i posvetila se porodičnom životu.

Posle pauze rešila je da se vrati poslu koji voli, pa je otkrila koliko joj je teško pao povratak na javnu scenu, sati snimanja u studiju, a zatim i ispričala anegdotu sa snimanja spota za novu pesmu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_)

Naime, kako je Bebićeva je rešila da eksperimentiše sa izgledom, te se ofarbala u plavo, mnogi je mešaju sa pevačicom Milicom Pavlović.

- Kad sam se vratila nakon duže pauze, videla sam koliko sve brzo ide. Ljudi izbacuju pesmu za pesmom, a da se ne lažemo, sve je ovo skup sport. Nisam neko ko piše pesme ili tekstove, a sve tražim. Ova hiper produkcija progutala je pop muziku, nestao je taj zvuk i pevači iz tog žanra su se povukli. Bilo bi strava da se malo vrati sramota u javni život! Moja pesma nova je taj neki pop zvuk i mislim da je vreme da se to malo vrati - kazala je ona, pa otkrila kako je proteklo snimanje spota:

VRATILA SE NAKON DUŽE PAUZE Ana Bebić ispričala anegdotu sa snimanja spota

Printscreen

 

- Bilo je i super snimanje spota, desilo mi se da je neki dečko išao autom pored nas i vikao: „Hej, evo je Milica Pavlović“ - rekla je Bebićeva u emisiji „Premijera - Vikend Specijal“. 

JAKO SAM SE IZNERVIRALA Luna Đogani progovorila o ocu, otkrila šta nije išlo po planu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading