PREPOLOVILA SE Leontina Vukomanović za mesec dana smršala 20 kilograma, a evo i kako (FOTO)
Printscreen

Dijeta Leontine Vukomanović nešto je čega se kantautorka tek povremeno lati, ali kada već pristane da život prilagodi novom načinu ishrane i treninzima rezultati su fantastični.

Imajući u vidu da će uskoro nastaviti sa radom na dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" te da će mesecima biti u prvom planu i na udaru medija i komentara javnosti Leontina se potrudila da svoju figuru steše i gotovo je vrati na staro.

Foto: PrntScrn

 

Prema najnovijim fotografijama, nastalim na setu, da se zaključiti da je smršala dvadesetak kilograma za kratak vremenski period, ako ne i više, što su njeni pratioci pozdravili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonessa Eric (@leontina012)

Komentari da je Leontina izuzetno lepa žena te da nije u redu da se zapusti i svoj izgled zapostavi mogli su se pročitati ispod objave o početku snimanja već svima poznatog formata u kom će ona zajedno sa Tijanom Dapčević, Jelenom Tomašević, Sergejem Ćetkovićem i Anđelinom u svojstvu žirija sedeti u crvenoj stolici i najmlađe ocenjivati.

Dijeta Leontine Vukomanović, evidentno je urodila plodom, a mnoge dame koje kubure sa istim problemom koji je ona donedavno imala, radoznale su da doznaju kojih se namirnica ona odrekla, a čega pridržavala kako bi izgled popravila.

Mada je po tom pitanju ona ostala tajnovita, pretpostavlja se da se lišila masne hrane, peciva, grickalica, sokova, slatkiša, a prvi plan stavila povrće, ribu i belo meso, što je neki standar kada su zdrave dijete u pitanju.

ŠTO MI JE LEPA ŽENA Veljko Ražnatović objavio fotografiju trudne Bogdane

Komentari (0)

Loading