LUKSUZ ZA PAMĆENJE Supruga golmana Zvezde proslavila jubilarni 40. rođendan, za Alo! otkriveni svi detalji slavlja (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Snežana Borjan, supruga golmana Zvezde, proslavila je jubilarni 40. rođendan u jednom prestižnom prestoničkom restoranu, a njen dugogodišnji bračni partner Milan Borjan nije štedeo pare da emotivnoj partnerki napravi gala ugođaj.

Osim što su za luksuznu žurku uspeli da angažuju jednu od najvećih zvezda u regionu Jelenu Rozgu, a par nije štedeo novac za jubilarnu žurku, saznaje Alo!

LUKSUZ ZA PAMĆENJE Supruga golmana Zvezde proslavila jubilarni 40. rođendan, za Alo! otkriveni svi detalji slavlja (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Zakup jednog od najpoznatijih lokala, najskuplji šampanjci, luksuzni jelovnik, zamenski bend s pevačem i pevačicom, kao i torta na nekoliko spratova doprineli su tome da se okupljeni gosti provedu nezaboravno i da atmosfera bude na najvećem nivou, a slavljenica, koja je tokom cele večeri neumorno pevala s Rozgom, nije krila koliko je srećna što je uspela da okupi one koje najviše voli i s njima dočeka svoj jubilej.  

- Rođendan i čitava organizacija protekli su baš onako kako sam zamislila. Veći deo toga sam prepustila Milanu, kom je organizacija proslava jača strana i to odlično radi. Rekla sam mu da na svom rođendanu želim da vidim one ljude koji nam donose osmeh i radost na svim životnim poljima. Prijatelje koji su u svakom smislu tu za nas i koji su nam tokom života donosili dobro. Atmosfera je upravo iz tog razloga i bila predivna. Slavila sam s ljudima koji u meni izazivaju najlepša osećanja, i zahvalna sam na tome - navodi Sneža, koja ne krije da je tek nedavno naučila da sebe stavi na prvo mesto.

LUKSUZ ZA PAMĆENJE Supruga golmana Zvezde proslavila jubilarni 40. rođendan, za Alo! otkriveni svi detalji slavlja (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Možda ne deluje tako, ali tek sam ove godine naučila šta su prioriteti, pored porodice koja je oduvek broj jedan. Shvatila sam koliko je važno staviti sebe na prvo mesto i živeti po svojim zamislima, a ne tuđim očekivanjima. Čovek kasno shvati koliko je važno da živi slobodno i sebično čuva svoj mir koliko god da želi svima da se nađe, pa često i na svoju štetu - rekla je Borjanova, pa otkrila da postoji samo jedna želja koja joj se nije ispunila.

- Ispunile su mi se sve želje koje sam imala tokom života, čak i više od toga. Ipak, postoji jedna koju priželjkujem, a to je da rodim jednu devojčicu. Milan je toliko želeo sina, da je zaboravio da su sinovi više vezani za majke, pa bi naslednica napravila balans u našoj porodici - zaključila je Sneža za Alo!

Ples s egzotičnom pevačicom

Pored muzičkog programa u kom su gosti uživali do kasno u noć, dodatno ih je oduševila egzotična pevačica koja se pred kraj večeri pojavila u restoranu i zaplesala sa slavljenicom.

Bujnim oblinama i se*si kostimom podigla je sve goste na noge, a snimak atraktivnog plesa i usijane atmosfere Sneža je objavila na društvenim mrežama.

SILIKONI IM DOŠLI GLAVE Ove javne ličnosti su otišle na operaciju, pa su imale velike probleme

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading