VELIČINA NIJE BITNA AKO ZNA ŠTA RADI Goca Tržan bez ustezanja progovorila o najvećoj tabu temi u Srbiji
Pink printskrin

Pevačica Goca Tržan poznata je po svojoj surovoj iskrenosti, te uvek podeli detalje iz svog života, a ovoga puta zavirila je u svoju dublju intimu.

Naime, pevačica je progovorila o svom intimnom iskustvu tokom života, a njena izjava je mnoge iznenadila.

- Veličina nije bitna ako partner zna šta radi. Dok sam bila mlađa eksperimentisala sam, imala s*** na raznim mestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi. Svakako, vidim da se ljudi i dalje zgrožavaju kada neko otvoreno prica o s****, ali ja mislim da je to važna tema za sve nas kao društvo. Roditelji treba da pričaju sa decom o seksu da kasnije ne bi dolazilo do nekih stvari koje su daleko teže za podnošenje - započela je ona i dodala:

Printscreen

 

- Pre svega mislim na abortuse i slično. Deca su nam needukovana, pa nije ni čudo kakve su statistike. Na kraju krajeva, nema ničeg lošeg u tome da se pričeka. Odnos je najbolji u kasnijim godinama, meni je recimo najbolji nakon četrdesete. Nekako žene tada najbolje znaju šta hoće i ne pristaju na sve i svasta - rekla je ona.

Podsetimo, Goca Tržan je nedavno bila u žiži javnosti nakon što je Kristijan Golubović u rijalitiju Zadruga javno obelodanio da je navodno imao seks sa pevačicom što je ona ošto demantovala i najavila tužbu, pa neka te gnusne tvrđnje dokazuje na sudu.

PRVA SRPKINJA Konstakta predložena za nominaciju za najprestižniju nagradu na svetu, otkriveni svi detalji

Komentari (0)

Loading