VELIČINA NIJE BITNA AKO ZNA ŠTA RADI Goca Tržan bez ustezanja progovorila o najvećoj tabu temi u Srbiji
Pink printskrin

Pevačica Goca Tržan poznata je po svojoj surovoj iskrenosti, te uvek podeli detalje iz svog života, a ovoga puta zavirila je u svoju dublju intimu.

Naime, pevačica je progovorila o svom intimnom iskustvu tokom života, a njena izjava je mnoge iznenadila.

- Veličina nije bitna ako partner zna šta radi. Dok sam bila mlađa eksperimentisala sam, imala s*** na raznim mestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi. Svakako, vidim da se ljudi i dalje zgrožavaju kada neko otvoreno prica o s****, ali ja mislim da je to važna tema za sve nas kao društvo. Roditelji treba da pričaju sa decom o seksu da kasnije ne bi dolazilo do nekih stvari koje su daleko teže za podnošenje - započela je ona i dodala:

VELIČINA NIJE BITNA AKO ZNA ŠTA RADI Goca Tržan bez ustezanja progovorila o najvećoj tabu temi u Srbiji

Printscreen

 

- Pre svega mislim na abortuse i slično. Deca su nam needukovana, pa nije ni čudo kakve su statistike. Na kraju krajeva, nema ničeg lošeg u tome da se pričeka. Odnos je najbolji u kasnijim godinama, meni je recimo najbolji nakon četrdesete. Nekako žene tada najbolje znaju šta hoće i ne pristaju na sve i svasta - rekla je ona.

Podsetimo, Goca Tržan je nedavno bila u žiži javnosti nakon što je Kristijan Golubović u rijalitiju Zadruga javno obelodanio da je navodno imao seks sa pevačicom što je ona ošto demantovala i najavila tužbu, pa neka te gnusne tvrđnje dokazuje na sudu.

PRVA SRPKINJA Konstakta predložena za nominaciju za najprestižniju nagradu na svetu, otkriveni svi detalji

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading