OVO NISTE OD NJE OČEKIVALI Zorica Brunclik javno priznala koje mesto nikada nije posetila i šokirala sve u studiju
Printscreen

Zorica Brunclik, gostujući u emisiji progovorila je o muško-ženskim odnosima, a tom prilikom dotakla se i supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

- Miroljub je prvo dao odobrenje da dođem, pa onda je dobio temu emisije. Zamolio me je da ne napravim od njega nekoga koga ne treba, da ne laže, da ne vara, zamolio me je da od njega napravim nekog šmekera - nasmejala se Zorica.

- Miroljube, veliki pozdrav! Ti si jedan srećan čovek! Vaš brak je stvarno nešto retko i prelepo! Imam druga koji imitira Zoricu:'' Miroljube, mi i u Maksi idemo zajedno'' - obratila se Zorana Pavić Kemišu.

OVO NISTE OD NJE OČEKIVALI Zorica Brunclik javno priznala koje mesto nikada nije posetila i šokirala sve u studiju

Printscreen

 

- Ali ja ne idem u Maksi - zbunila se Zorica.

- Neka bude neka firmirana radnja - dodao je Dušan.

- Tamo idem sama! Pokupujem sve šta treba i onda samo kažem ''Doći će dečko i platiti''! - rekla je Zorica u emisiji Magazin In i nasmejala sve do suza.

- Nedavno su me zvali da učestvujem u jednom programu gde treba da se kuva, ali pre toga i ide na pojacu. Znate li, ja nikada nisam bila na pijaci! Nisam ja neka dama, niti glumim, ali ja sam mnogo radila, rađala, nisam imala kad. Miroljub je to shvatio, da ja ne idem tamo i bio je prinuđen da mi otkaže gostovanje u emisiji - otkrila je Zorica.

OSETIO SAM ČARI VA*INE Marko otkrio šta je radio sa Anitom ispod pokrivača, ona mu oštro odgovorila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading