ALO! OTKRIVA Evo zbog čega se Goca Božinovska naljutila na sina Mirka i snajku Bojanu
Foto: Youtube/Printscreen

Iako su dosad sa svojim sinom Zoranom uživali u vanbračnoj zajednici, Mirko i Bojana nedavno odlučili su da svoju ljubav krunišu brakom, a kako Alo! saznaje, najteži deo svadbenih priprema spao je upravo na Gocu.

- Goca je uspela krajem leta da otputuje na kratak odmor, ali to joj ništa nije značilo. Čim se vratila u Beograd dočekale su je obaveze oko svadbe Mirka i Bojane - započeo je razgovor za Alo! sagovornik blizak porodici.

- Ona je kontrolisala da sve prođe kako treba, Bojana je bila ushićena, a Goca joj nije dala ni oko čega da se potresa jer je trudna. Pred samo venčanje, mlada je otišla u rodni Titel kako bi je Mirko sa porodicom odatle doveo u kuću u Surčinu, a Goca je onda morala da čuva i unuka. Žena nije znala kud će pre, čak nije uspela ni kod šminkera da ode. Za najvažniji dan u životu njenog sina ona je morala sama da se sređuje i šminka, a neseser sa najpotrebnijim priborom za ulepšavanje nosila je sa sobom u torbi - rekao nam je izvor i dodao:

Printscreen Premijera

 

- Imala je volju da pomogne i olakša svima posao, ali je na kraju shvatila da se pretovarila sa obavezama. U jednom trenutku se toliko unervozila, ni sa kim nije htela da priča, pa ni sa snajom i sinom. Ali, ljutnja ju je brzo prošla, pa je najsrećniji dan u Mirkovom životu protekao kako treba - zaključio je za Alo! izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, Mirko i Bojana nedavno su saznali da će dobiti još jednog sina. Bojana održava trudnoću uporedo sa svojom starijom sestrom Bogdanom koja je udata za Veljka Ražnatovića, a koja takođe nosi dečaka.

ZAISTA JE BILO DOSTA Ana Bekuta besna kao ris nakon navoda da živi sa Mrkinom ženom, odmah se oglasila i obelodanila sve

Komentari (0)

Loading