POKUŠALA JE DA SAKRIJE OD JAVNOSTI Komšije Milice Pavlović razvezale jezik i otkrile za šta je pevačica donirala novac, učestvuje i njen otac
Printscreen

Mesto Gornji Bunibrod postalo je poznato kada je Milica Pavlović kročila na scenu i sa ponosom istakla odakle je.

Naime, meštani su bili uz nju od samog početka, a i danas sa ponosom pričaju o pevačici.

- Oni su za nepunih dve godine umrli. Prvo deka Vladimir i to je bio prvi gubitak za nju. To je mnogo teško podnela. Pre nekih tri meseca je umrla i baka Rada. I to je isto bio veliki gubitak za nju. Ona se i dan danas bori, gleda da pokaže svu svoju snagu. Izborila se, veoma je jaka, ali verovatno u sebi ima te neke emocije koje ne želi da pokaže nikome, čak ni meni sa kojom je toliko bliska – kaže Miličina drugarica Milena Pešić i dodaje:

POKUŠALA JE DA SAKRIJE OD JAVNOSTI Komšije Milice Pavlović razvezale jezik i otkrile za šta je pevačica donirala novac, učestvuje i njen otac

PrivatnaArhiva

 

- Deda je uvek bio sa njom u Beogradu i u mnogim stvarima koje je otac kočio deda je dozvoljavao. Deda je bio taj koji je podržao. Deda je upisao i u muzičku školu, pitao je: „Miko jel ti to voliš“, ona mu je rekla: „Da volim deda“, a on njoj na to: „Može slobodno“ - kaže drugarica.

- Milica dolazi stalno, pogotovo je dolazila ovde dok su joj baba i deda bili živi. Ona je bar jednom mesečno dolazila kod njih barem na jedan dan. Toliki put je znala da prevali samo da ih vidi. Svu ljubav je poklonila njima – kaže Milena Pešić koja dodaje i da je sa Milicom odrasla, kao i to da se druže od malih nogu.

- Milica je izuzetno dobar drug i prijatelj. U svakom pogledu dobra drugarica. Ona je meni kao sestra. Oduvek je volela da igra, da peva, imala je svoj stav, svoje mišljenje i nikada nije bila stidljiva - ističe Milena i dodaje:

POKUŠALA JE DA SAKRIJE OD JAVNOSTI Komšije Milice Pavlović razvezale jezik i otkrile za šta je pevačica donirala novac, učestvuje i njen otac

Foto: Printscreen/instagram

 

- Oduvek se dosta razlikovala od druge dece. Bila je svoja. Pevala je na ulici, izađe i održi nam koncert bukvalno. Počela je da peva sa dve tri godine kada su joj njeni kupili mikrofon. Taj njen talenat se video još od malih nogu.

A kada je bila na takmičenju "Zvezde Granda" njeni sugrađani su organizovano autobusima išli da je bodre. Kako kaže jedan od meštana Bunibroda, ona to nikada nije zaboravila, a možda je upravo zato nedavno rekla da će učestvovati u izgradnji crkve i to tako što će donirati pola novca.

- Ko god da je pozove ona hoće da pomogne, da li to što ima ili šta, u to ne ulazim, to je nena stvar, ali i otac joj je takav i on pomaže. Evo on sada hoće pored groblja da gradi crkvicu, a Milica je rekla: „Evo ja pola dajem“. Ona hoće da učestvuje, da pomogne i oca i selo – ispričao je Miličin komšija u emisiji „Metar moga sela“.

RAZVELA SE TAMARA ĐURIĆ Starleta i u crkvi stavila tačku na svoj brak, oglasila se i potvrdila sve

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading