U MANASTIRU PRONAŠLA UTEHU Tanja Savić redovno odlazi sa bližnjima na molitve (FOTO)
Printsc Pink

Tanja Savić redovni je posetilac manastira Tumane kod Golubca.

Ona je do sada više puta mesečno posećivala ovu veliku srpsku svetinju, a jedan od sabraće iz manastira ispričao je kako se pevačica ponaša i zbog čega u nju dolazi.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kao i hiljade i hiljade vernika koji dolaze u Tumane da uzmu blagoslov od Sv. Jakova i Sv. Zosime, tako i sestra Tanja redovno dolazi kako bi isprosila blagoslov svetitelja. Trudi se da ne privlači pažnju ostalih poklonika. S njom su uvek i njeni sestra i brat, kao i deca. Bila je nekoliko puta i s roditeljima. Prisustvuju čitanju molitava za zdravlje i isceljenje duše i tela, ali i za dobijanje potomstva. Vidi se da joj dolazak u naš manastir prija, jer uvek sa suzama izlazi iz crkve gde su mošti. Ovde je pronašla utehu posle teškog perioda koji je imala u privatnom životu - završava izvor za Kurir, pa dodaje:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Uzima i svetu vodicu za blagoslov koja ima čudotvorna dejstva za onog ko istinski veruje. Nju pije kod kuće i ona veruje da joj ta vodica pomaže da se zaštiti od svih negativnih stvari koje se dešavaju u njenom privatnom životu, ali i poslu, i da zahvaljući molitvama bratije iz Tumana uspeva da se izbori sa svim problemima koje ima na svakodnevnom nivou - završava tumanski sabrat.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Tanja neretko na društvenim mrežama postavlja fotografije i snimke na kojima se vidi kako uživa s porodicom. Ona je tako nedavno objavila snimak na kome se vidi kako s porodicom uživa upravo u manastiru Tumane.

Veruje se da molitve monaha u Tumanima pomažu ljudima obolelim od opakih bolesti, a ženama koje imaju problem sa začećem pomažu da se ostvare kao majke.

Savićeva je tako podruku sa ocem i majkom prošetala manastirskim vrtom, koji je vrveo od ljudi i snimali su ceo prizor, dok je njen sin pobegao od kamere.

KRUNA ZA KRALJA Baja Mali Knindža proslavio rođendan, iznenadićete se kada pročitate koliko godina ima pevač

Komentari (0)

Loading