TRIKOM DO RAVNOG STOMAKA Tanja Savić otkrila kako je uklonila najproblematičniji deo na telu, u ovome je tajna
Foto: Ataimages

Tanja Savić, koja je imala 60 kilogarama, a sad 57, kaže da je prepolovila obroke i tako uspela da skine stomak. Pevačica je rešila da neko vreme pije samo ceđeno voće i povrće, ali je stalno bila gladna, pa je odustala od toga. Zato je odlučila da sama smisli dijetu.

Naime, pevačica je rešila da jede upola manje hrane nego do tada i ubrzo je videla rezultate.

- Krenula sam na detoks i trebalo je da pijem samo sokiće od voća i povrća, ali nisam mogla da izdržim a da ne stavim ništa od hrane u usta. Ceđene sokove sam zadržala za doručak, a odlučila sam da uz to imam manje, lagane obroke. Jela sam salate, piletinu, ribu... Naravno, sve to bez hleba. Bukvalno sam prepolovila količinu hrane koju sam unosila i to mi je brzo donelo rezultate - priča pevačica.

E-stock

 

Tanja kaže da se kao i mnoge druge žene najviše goji u predelu stomaka.

- Čim nabacim koje kilo, odmah mi se poveća stomak i to me nervira. Konačno sam uspela da ga skinem! Sada nigde nemam višak. Baš sam se stesala u tom delu tela i prezadovoljna sam kako izgledam. Sklona sam gojenju, pa moram s vremena na vreme da regulišem ishranu, kako bih održavala vitku liniju - iskrena je ona.

Pevačica je najviše kilograma imala dok je trajao karantin zbog koronavirusa:

- Tada sam se baš bila ubucila, pošto nisam nastupala, već sam samo sedela kod kuće. Smetalo mi je što sam se ugojila, pogotovu kada bih se pogledala u ogledalo i videla da "kipi" na sve strane. Čim sam krenula da nastupam, smršala sam, a sada više nemam ni salo na stomaku - dodaje ona.

E-stock

 

Tanja ne krije da ponekad voli da se opusti i pojede više nego što bi trebalo.

- Mora čovek nekad sebi da da oduška. Dešava mi se da klopam baš pred nastup, a to nije baš pametno. Budu mi gladne oči, pa se prejedem i onda jedva pevam - dodaje Tanja. Ovo jede Tanja Savić

Doručak: Sok od voća i povrća

Ručak: Piletina i salata

Večera: Riba

Trik savet: Jedite više puta tokom dana, ali naka to budu manji, lagani obroci.

STARIJI JE OD NJE 24 GODINE Brak Dajane Paunović i Žike Jakšića završio se tiho, a spominje se i ovaj muškarac

Komentari (0)

Loading