SVE JE MOJE! Ovako je izgledala Jovana Jeremić, na sebi ništa nije radila osim jedne stvari (FOTO)
Printsc Pink

Voditeljka Jovana Jeremić često privlači pažnju javnosti smelim odevnim kombinacijama, ali i pričama da je zbog novog posla kupila stan, kao i da joj plata iznosi 2.000 evra.

Jovana Jeremić je sada ponovo je u centru pažnje, ali zbog izgleda.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Nedavno su na mrežama osvanule fotografije Jovane Jeremić iz emisije u kojoj je gostovala pre desetak godina kada je imala tamnu kosu i znatno tanje usne.

U današnjem izdanju Jutarnjeg programa, obučena u svilenu haljinu i visoke potpetice, voditeljka je osim novih Adaktar obrva pokazala i punije usne.

Jovana je jednom prilikom gostovala na Pravnom fakultetu, koji je završila, gde je pričala o prostututkama, starletama i poštenju, a evo kako je tada izgledala.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ovako je nekada izgledala dok je postavljala pitanja iz publike u emisiji "Magazin In":

Foto: Youtube/Printscreen

 

Može se primetiti da se od tada Jovana Jeremić dosta promenila, a mnogi komentarišu da izgleda bolje nego ikada.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Inače, Jovana tvrdi da nikada ništa nije radila na sebi, soim usana.

- Nisam radila ni jednu operaciju. Ja kad budem planirala da radim , ja ću to snimati, a to će se dogoditi u sledećem delu godine - rekla je Jovana, a onda je otkrila i šta želi da promeni na sebi:

- Planiram da mastima dopunim grudi, jer su mi se posle dojenja dosta urušile. Ja sam imala fantastične grudi, i generalno sam protiv silikona, a to što budem radila je poseban vid kampanje vezan za moj imidž. Nikakvi silikoni, samo prirodno.

Alo

 

- Nisam radila plastične operacije, samo sam prirodno tako starila. Sve je moje, čak i nos, ja imam jako lep rimski nos - otkrila je ona, pa dodala:

- Jedino šta sam menjala na licu, jesu usne, ali to ne spada u plastične operacije. Ja sada imam 31. godinu, i imam prelepo lice, tako da je tu razlika u godinama u pitanju.

ZAPOSTAVIO KARIJERU Potresna ispovest takmičara: Razveo se, postao samohrani otac

Komentari (1)

Loading
Mr K

08.10.2022 14:47

Prirodna devojka , bez šminke i slatkog osmeha pretvorila se u ružno pače , prepotentno i u skladu s današnjim agresivnim ponašanjem.