IMAJU ZDRAV PRISTUP DECI Ceca se prvi put oglasila o dolasku još jednog unuka
Foto: Printscreen/instagram

Bogdana Ražnatović, supruga boksera Veljka Ražnatovića, drugi put je trudna. Trenutno je u trećem mesecu trudnoće, te bi trebalo da se porodi na proleće, a Veljkova majka, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, presrećna je zbog proširenja porodice.

- Samo da se množimo! - kazala je Ceca Ražnatović na početku, pa se osvrnula na roditeljstvo sina i snajke.

IMAJU ZDRAV PRISTUP DECI Ceca se prvi put oglasila o dolasku još jednog unuka

Printscreen

 

- Veljko je pravičan. Ovo govorim iz roditeljskog ugla. Podržavam tezu da dete prosto mora da se usmerava. Ne možete vi razgovarati isto sa detetom od dve godine, kao što možete sa detetom od devet ili dvaneset godina. Potpuno je drugačije stanje svesti i zrelosti deteta. Detetu morate sve da objasnite, od toga da ne sme da gurne ruku u šteker ili da trči niz stepenice... Mislim da Veljko i Bogdana ima apsolutno zdrav pristup kada je odgoj deteta u pitanju - ističe folk zvezda.

Veljko Ražnatović je u večerašnjoj emisiji serijala "Ceca Show" pričao o svojoj želji da ima veliku familiju.

IMAJU ZDRAV PRISTUP DECI Ceca se prvi put oglasila o dolasku još jednog unuka

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kada vidim tako veliku porodicu za stolom, poželim da nas je što više. Da se dupliramo. Voleo bih da imam minimum petoro dece, jer mora da se radi na povećanju nataliteta. Želja mi je da se što više mladih Srba rađa - poručuje Veljko i dodaje:

 - Moja majka nije bila toliko stroga, ali se uvek znalo šta je normalno, a šta je nenormalno. Kao i to ko je gazda u kući; kako smemo, a kako ne smemo da se ponašamo.

VODITELJKA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Dragana Kosjerina šokirala novim imidžom, mnogi kažu da izgleda kao boginja

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading