FOLK DIVA PUSTILA NOVU PESMU U CECA SHOW Onda se prisetila odluke koja je mogla da je košta največeg hita na albumu
MilošNadaždin/BlicTV

Prva epizoda dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" premijerno će biti emitovana u petak 7. oktobra na Blic televiziji u 22 časa, a gledaoci će na MTS kanalu 115 imati priliku da ekskluzivno čuju deo nove pesme balkanske zvezde Svetlane Ražnatović Cece.

- Publika ima očekivanja. To je ogromna karijera, mali milion hitova. Ali ogroman hendikep jer prvi put u životu radim bez Marine Tucaković - ističe Ceca koja, podsećanja radi, publici nije predstavila studijski projekat još od 2016. godine.

Alo

 

- Posle trideset godina ću biti bez jednog od glavnih igrača mog tima. Nesrećna sam jako zbog toga. Marina mi nedostaje kao prijatelj i dugogodišnji saradnik. Iskreno da vam kažem, nije mi svejedno. Videćemo, neću unapred ništa da govorim, niti da u startu krećem u projekat, a da ne verujem u isti. Znala sam da ustajem mnogo puta sa poda ili da ničem iz pepela i da idem u nove pobede. Tako i u ovom novom projektu ću pristupiti. Ima mnogo ljudi koji su u našem poslu i daće sve od sebe da naprave taj album. Zaista verujem u to - dodaje Ražnatovićka, oduševljena jednom od četiri pesme koju joj je kompozitor Damir Handanović ekskluzivno pustio pred kamerama serijala "Ceca Show".

Osim što su publici prezentovali deo nove kompozicije, dugogodišnji saradnici su i evocirali uspomene na rad na prethodnom projektu.

 

Promo

 

- Znaš šta je najveći hit, ono kada nisi htela da snimiš "Turbulentno". Je l' se sećaš toga? - upitao je Damir Cecu, na šta mu je ona uz široki osmeh odgovorila:

- Tako je. Sećam se kako me Mili vozi kući i pričamo. Hteli smo da izbacimo sa albuma “Poziv”, "Vidimo se, daso" i "Turbuletno" .

- To je bilo ubeđivanje. Marina me zove tada i kaže mi: “Oni su ludi, hoće tvoju pesmu da izbace". Ja je pitam koju pesmu, a ona mi kaže: “Turbulento”. Kažem joj: "Nemoj to, molim te". Onda su svi napali na tebe - nadovezao se Handanović.

ATA Images

 

- Mi smo bili tako preumorni od snimanja. Preslušavamo šta smo uradili i kažem: "Gde da pevam ja: 'Turbulento, baš je super dim, baš se dobro provodim'?!" To mi je nekako bilo za neku klinku. A Mili mi kaže: "Pa ne znam i ono 'vidimo se, daso' nije nešto. Kažem ja da to izbacimo i on se složi, a pritom je "Vidimo se, daso" njegova pesma. Dođem kući, pustim Veljku, Anastasiji i Lidiji i kažem da hoću da je izbacim, a oni na mene navalili: "Gde da izbaciš?! Ti si puludela!" Onda sam je poslušala ponovo i odlučila da ostane na albumu. Sreća pa sam takvu odluku donela - zaključuje Ceca uz dodatak da bi ostala bez najvećeg hita na albumu da je postupila drugačije.

SPEKTAKL U NAJAVI Peđa Jovanović progovorio o koncertu, otvorio još jedan dan za publiku 

 

Komentari (0)

Loading