ODLIČNO P*ŠI, ALI JE BEZ ŠMINKE STRAŠILO Skandalozne optužbe na račun Rade Manojlović u jeku njenog raskida sa Harisom
Foto: Alo/printscreen

Biti poznata ličnost definitivno ima svoje prednosti i mane, non stop ste pod reflektorima, ljudi vas na ulici prepoznaju, traže autograme, verno prate svaki vaš korak, nekada se dese i neprijatne situacije, a upravo takva se desila Radi Manojlović.

Naime, pevačica nije ni slutila da će njena ljubaznosti prema jednom fanu da preraste u opsesiju, koji se, zarad popularnosti, nakačio na njeno ime i prezime i izneo skandalozne i užasne optužbe u javnost.

Printscreen

 

U pitanju je bivši rijaliti učesnik, Dario Šogorović, kojem po profilu na Instagramu može da se vidi kako prati Radu na nastupima i fotografiše se sa njom, a sada je otišao i korak dalje i objavio "licitaciju", pa ko ponudi najviše novca navodno mu šalje snimak iz hotela u kom tvrdi da je bio intiman sa pevačicom.

- Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela. 10.000 evra sam je platio, ali nema stvari šta joj nisam radio za taj novac - napisao je između ostalog, ali se tu nije zaustavio.

Printscreen

 

Dario je nastavio da vređa i iznosi brojne užase na pevačicin račun napisavši da odlično pu*i kao i da bez šminke i gola izgleda kao strašilo, a onda je mislio da će ispasti šmeker i napisao da nije vredela tih para.

Nama ostaje da vidimo šta će se dalje dešavati i da li će Rada reagovati na ove gnusne optužbe muškarca koji vapi da bude popularan i ne preza ni od čega da dođe do svog cilja.

NA MENE RODITELJI NISU MOGLI DA UTIČU Oglasio se otac Rade Manojlović nakon što su otkriveni razlozi raskida njene veze sa Harisom

 

Komentari (0)

Loading