OTKRIVAMO ZAŠTO SU RASKINULI RADA I HARIS Veza pevačice i Berkovića pukla zbog njegovih roditelja i verske razlike
Alo

O privatnom životu Radmile Manojlović proteklih godina dosta se pisalo i pričalo, a pevačica se oduvek trudila da sačuva privatnost i ne otkriva detalje veze sa devet godina mlađim kolegom Harisom Berkovićem.

Iako su mnogi spekulisali da je njihovoj ljubavi došao kraj, Rada mesecima nije želela da otkrije pravu istinu o njihovom odnosu, a nakon što je Haris nedavno na društvenim mrežama objavio fotografiju s atraktivnom plavušom, Manojlovićeva je odlučila da se javno oglasi i saopšti da je stavila tačku na ovu ljubav.

OTKRIVAMO ZAŠTO SU RASKINULI RADA I HARIS Veza pevačice i Berkovića pukla zbog njegovih roditelja i verske razlike

Printscreen

 

- Haris i ja više nismo zajedno. Hvala svim našim zajedničkim fan stranicama na podršci i apsolutno mu želim svu sreću u životu i karijeri. Neću mnogo komentarisati, kao što nisam komentarisala ni tokom veze. Hvala - napisala je Rada na svom Instagram profilu.

Iako Manojlovićeva nije želela da otkrije razloge zbog kojih je njena i Harisova veza okončana, Alo! je došao do ekskluzivnih saznanja da je glavni razlog raskida Berkovićeva porodica koja nije volela Radu.

- Iako su godinama bili u vezi, Harisovi roditelji nikada nisu prihvatili Manojlovićevu kao potencijalnu snajku. Najviše im je smetala verska razlika i smatrali su da je Rada totalno drugačije vaspitavana od njihovog sina, te da ne bi mogli da žive u skladnoj zajednici. Takođe, nije im se sviđala činjenica da je pevačica devet godina starija od njihovog sina, kao ni njen životni poziv. Želeli su skroz drugačiji profil snajke - rekao nam je na samom početku razgovora izvor koji je želeo da ostane anoniman.

- Rada je na sve načine pokušavala da osvoji srce Harisove porodice, ali u tome, nažalost, nije uspela. Nakon pandemije koronavirusa, stvari su se dodatno zakomplikovale. On je mnogo vezan za porodicu, nije uspeo da izgradi uspešnu karijeru u Srbiji, te je najviše vremena provodio u Bosni - objašnjavao nam je sagovornik i otkrio kako su izgledale Radine posete Harisovoj domovini.

OTKRIVAMO ZAŠTO SU RASKINULI RADA I HARIS Veza pevačice i Berkovića pukla zbog njegovih roditelja i verske razlike

Alo

 

- Kada god bi došla u Bosnu, ona bi spavala po hotelima. Nikada nije dolazila kod njega u kuću, porodica je izbegavala svaki kontakt sa njom i Haris se nalazio u neobranom grožđu. Nije više mogao da izdrži pritisak i promenio je ponašanje prema devojci. Iako je na sve načine pokušavala da spase vezu, na kraju su pukli - objašnjavao je dobro upućeni izvor, koji je dodao da je Radina porodica uprkos razlikama prihvatila Harisa.

- Radinom ocu je jedino važna sreća njegove naslednice, a kako je video da ona Harisa voli, podržao ju je - zaključio je naš sagovornik. Obnovila vezu sa Milanom

Podsetimo, nedavno se spekulisalo da je Rada Manojlović obnovila vezu sa kolegom Milanom Stankovićem nakon decenije pauze. Prema saznanjima medija, oni su nakon raskida ostali prijatelji, a nedavno se strast među njima navodno ponovo probudila.

MILOŠ BIKOVIĆ ODLETEO U SVEMIR Glumac objavio fotografiju i izazvao burne reakcije

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Моле

07.10.2022 09:51

Da da bolje je na vreme jer ti ljudi zive u praistoriji nebi joj bilo nimalo lako ni prijatno .....