POGLEDAĆE NJEGOVE FILMOVE Otkriveni svi detalji susreta Milana Marića i Naomi Kembel
Foto: Alo ilustracija

Milan Marić imao je priliku da upozna i da porazgovara s Naomi Kembel.

Naš popularni glumac, zvezda filma "Toma" i serije "Državni službenik" i jedna od najpoznatijih svetskih manekenki današnjice sreli su se na Nedelji mode u Milanu, kojoj su oboje prisustvovali.

Kao najveća zvezda, "crna pantera" hodala je pistom na reviji jednog poznatog brenda, dok je istoj prisustvovao i Marić, koji je jedno od glavnih promotivnih lica ovog brenda za naše tržište.

Alo

 

- Milan je, kao i svi gosti, prošetao crvenim tepihom s gostima iz celog sveta. Prisustvovao je iz prvih redova i samoj reviji, gde je najveću pažnju privukla Naomi Kembel, koja je svojim hodom i izgledom očarala sve prisutne - priča  izvor i nastavlja:

- Nakon defilea, gosti su otišli na afterparti, gde su se Milan i Naomi i upoznali. Proveli su neko vreme u srdačnom razgovoru. On joj je uputio niz komplimenata, a ona mu se zahvalila. Videlo se da su joj pohvale baš prijale. Marić joj je objasnio da je on glumac iz Srbije, spomenuo joj je nekoliko uloga koje je odigrao u filmovima i serijama. Oduševila se kad je čula da je iz Srbije. Rekla mu je da je bila u našoj zemlji i da nosi samo lepe uspomene iz naše zemlje, kao i da je trebalo prošle godine da dođe opet, ali da je situacija s pandemijom koronavirusa poremetila te planove.

Alo

 

Naomi mu je obećala je da će pogledati njegove filmove kad bude imala vremena i da se iskreno nada da će se opet videti prilikom njenog dolaska u Beograd. Milan je posle u razgovoru s prijateljima istakao da je Kembelova još lepša uživo nego u medijima i da mu je sad potpuno jasno zašto je zovu "crna pantera" - završava izvor za Kurir.

POZNATI NA METI PLJAČKAŠA Đanija krvnički pretukli ispred kuće, pa mu ukrali sat u vrednosti od 2.000 evra

 

Komentari (0)

Loading