DOK SVI BRUJE O MISTERIOZNOM NESTANKU PEVAČA Otkriveno koji žestoki momak čuva Darka Lazića dok je u inostranstvu
Foto: Printscreen/instagram

Darko Lazić se nije pojavio na zakazanom nastupu u Švedskoj, a niko ne zna gde je sada on. Pevač je misteriozno nestao i niko od njegovih saradnika ne zna šta se s njim desilo i zbog čega se odlučio na ovaj korak.

Naime, kako je jedan beogradski medij ranije pisao, pevača odnedavno u inostranstvu čuva B.N., žestoki momak rodom iz bosanskog Banovića.

Reč je o čoveku koji je često povezivan s kriminalnim obračunima i za to mu je suđeno svojevremeno, a prema njegovom svedočenju, dva puta su pokušali da ga ubiju. On je sada non-stop uz Lazića kao njegov telohranitelj, što je potvrdio izvor pre dva meseca.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Darko je često u dijaspori i u poslednje vreme stalno je s njim. Priča se da ga je angažovao Darkov menadžer, ali zašto, to niko ne zna. Mislim da nije u pitanju nikakva zaštita, u smislu da njemu preti opasnost i da je na neki način ugrožen, već je to verovatno iz nekih drugih razloga. Viđao sam ih nekoliko puta u prolazu. On je s Darkom na svakom nastupu i s njim ide svuda gde treba, čak ga i do hotela prati. Koliko znam, kad u Srbiji, on ne ide s njim - kaže sagovornik.

Printscreen

 

On je tada kazao da su dva puta pokušali da ga likvidiraju, a da je razlog uličnog rata podela ugostiteljskih objekata koje su štitili.

Podsetimo, on je pre četiri godine čuvao i Radišu Trajkovića Đanija, o čemu se javno hvalio za jedan portal, pristajući da ga novinari oslovljavaju kao "žestokog momka".

TRIKOM DO RAVNOG STOMAKA Tanja Savić otkrila kako je uklonila najproblematičniji deo na telu, u ovome je tajna

Komentari (0)

Loading