NEMAM STRAH Maja Berović potvrdila da je stavila tačku na prijateljstvo sa Jalom i Bubom, a imala je i jasnu poruku
E stock

Ognjen Amidžić je u večerašnjem ''Amidži šou'' ugostio muzičku zvezdu Maju Berović.

Naime, pevačica se tom prilikom dotakla majčinstva, medijske pauze, kao i povratka na scenu, a spomenula je i bivše poslovne saradnike Bubu Korelija i Jalu Brata kojima je zabranjen ulazak u Srbiju.

- Oboje se budimo, ali ga Alen hrani noću. Ne doji ga on, to sam radila ja, ali više ne. Sad imamo flašicu. Fantastičan je osećaj, život je mnogo lepši. Kad dobijete dete, osetite najveću ljubav i najveći strah. Na početku su svi pričali da liči na tatu, a sada na mamu. Ima plave oči, pomešan je... - rekla je Maja.

E stock

 

- Uželela sam se medija, i da nisam, kako da kažem to. Odmorila sam se. Polako za pesmu, biće uskoro... Ja se nadam ako sve bude kako treba trebalo bi pred Novu Godinu da se desi. Imam ja svašta. Nedostajali su mi nastupi... - rekla je pevačica i otkrila da li sinu pušta svoje pesme.

- Slabo sinu puštam svoje pesme. On ima svoje dečije pesmice koje samo peva. Ima jedna ''Ja sam mali paradajz'', to voli... Jesam ga razmazila, spava na meni... Spava i u krevecu, ali voli tako da zaspi na meni... - kaže Maja, a onda je progovorila o tome što se se stihovi njene pesme nedavno citirali u Skupštini.

E stock

 

- Mislim da nema veće reklame nego da te citiraju u Skupšitni. Nisam to očekivala u životu. Ja sam ministarka dobre zabave. Naši političari vole da pevaju... - rekla je Maja, pa dodala da li ima strah zbog prestanka saradnje sa Bubom i Jalom.

- Nemam strah, jer sam već imala saradnju sa drugim autorima, tako da nemam. Arenu ću ponoviti, ako Bog da - rekla je pevačica.

MAJKA ADAMA ADAKTARA TRUDNA U PETOJ DECENIJI! Alis ima troje unučadi, a sada je sve oduševila fotografijom

Komentari (0)

Loading