CECA OD TRANSVESTITA PRAVI ZVEZDU! Ekskluzivno saznajemo detalje nove sezone Zvezda Granda
MilošNadaždin/BlicTV

Bez obzira što se 16. sezona najpopularnijeg muzičkog takmičenja za regrutaciju novih pevača „Zvezde Granda“ još ne emituje, borba mentora za nove kandidate na snimanjima opravdano je jača nego ikad.

Među pevačima amaterima koji žele da postanu zvezde u trku je ove sezone prvi put ušao i jedan transvestit. Momak koji se zove Alino Juhart ima 29 godina i dolazi iz Slovenije, tačnije iz Maribora, ali živi u Beogradu, ekskluzivno saznaje Alo!.

Alo promo Dejan Milićević

 

Insistira da ga oslovljavaju imenom Alina, oblači se u žensku garderobu i izjašnjava se kao žena. Alina se predstavila žiriju tokom prvih snimajućih dana, a mentor mu je ni manje ni više postala najveća srpska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Izvor blizak pevačici koji je želeo da ostane anoniman otkriva za Alo! detalje ove egzotične saradnje koja bi do kraja takmičarske sezone trebalo da urodi plodom.

Foto: Printscreen

 

- Alino, zapravo Alina, kako se predstavlja i kako insistira da ga zovu, jeste veoma talentovana mlada osoba za pevanje i estradu. Izuzetno je muzikalna, divno vaspitana, a kao ceo šou-biznis paket predstavlja nešto dosad neviđeno na sceni Granda - počinje svoju priču izvor.

- Dok je pevala, oduševila je sve članove žirija, pa je lako i bez problema sakupila glasove da se plasira u naredni krug takmičenja. Kada je došao red da bira mentora, Alina se nije dugo dvoumila već je poželela da to bude Svetlana Ceca Ražnatović. Kako je videla atmosferu i želju svih njenih kolega da joj budu mentori, Ceca je pristala da radi s ovom nesvakidašnjom kandidatkinjom - otkriva izvor za Alo! i dodaje:

Foto: Printscreen

 

- Situacija na srpskoj šou-biznis sceni je takva da se stalno traže novi, drugačiji i originalni izvođači. Presudno je pevanje, ali ako buduća zvezda poseduje x-faktor ili neke druge osobine koje ga razlikuju od ostalih, šanse za uspeh su mnogo veće. Ceca jako dobro zna estradne postulate i u Alini je već prilikom prvog nastupa videla ogroman potencijal. Rad s ovakvom kandidatkinjom će i njoj samoj biti veliki izazov, a Ceca je već krenula u planiranje repertoara koji će Alina izvoditi u narednim krugovima.

Istorija muškaraca u suknji

Kroz istoriju srpske estrade mnogi muškarci su se za potrebe šoua, vica ili gega oblačili u žensku garderobu. Prvi je to zbog šou-programa „Beograd noću“ iz 1981. godine uradio Oliver Mandić. Goran Stojičević Karamela za potrebe imitacija pevačica često se oblačio čak i u njihovu originalnu garderobu. Boris Bizetić godinama je igrao lik Slavujke zbog koje se šminkao i oblačio suknje.

S pojavom Bokija 13 domaća šou-biznis scena dobija svog prvog deklarisanog transvestita, a ovih dana domaću javnu scenu zavela je transrodna pevačica i prostitutka Elektra Elit.

OGOLIO DUŠU Kristijan Golubović za Alo! progovorio o povratku u Zadrugu 6(VIDEO)

Komentari (0)

Loading