POJAVIO SE SNIMAK PRVOG NASTUPA CECE RAŽNATOVIĆ Evo kako je izgledala i šta je nosila folk pevačica pre 34 godine (VIDEO)
E stock

Ceca Ražnatović jedna je od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, a njena karijera traje već više od tri decenije. Sa devet godina je prvi put imala dodir sa mikrofonom kada je zapevala na lokalnoj svadbi i oduševila goste peskom u glasu i već tada je bilo jasno da će napraviti karijeru.

POJAVIO SE SNIMAK PRVOG NASTUPA CECE RAŽNATOVIĆ Evo kako je izgledala i šta je nosila folk pevačica pre 34 godine (VIDEO)

ATA Images

 

Talenat Cece Ražnatović je prvi primetio, Mirko Kodić, kompozitor i harmonikaš, pa je već sa 15 godina snimila album „Cvetak zanovetak“ 1988. godine. S ovom pesmom osvojila je i nagradu za najuspešnijeg debitanta na festivalu na Ilidži i krupnim koracima krenula u osvajanje estradog vrha.

Snimak njenog prvog javnog nastupa, a ujedno možda i presudnog za njenu dalju karijeru osvanuo je na društvenoj mreži Instagram. Tada je Ceca imala samo 15 godina, nosila je kratku kosu do ramena i imala je šiške, smerno obučena, kao prava devojčica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

U svečanoj plavoj haljini sa cirkonima tada je pevala za okupljenu publiku, a ovaj nastup je bio njen ulazak u svet estrade.

IMA SVOJ BIZNIS I VODI ŠKOLU Poslednji pobednik srpskog Velikog brata se totalno promenio, evo kako danas izgleda

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading