DRALA SAM SE KAO MAGARAC Suzana Mančić otvorila dušu o traumama iz prošlosti: Sačekao me je ispred lifta
Foto: Youtube/Printscreen

Voditeljka Suzana Mančić se u jeku priče o silovatelju prisetila traumatičnih iskustva iz detinjstva.

Naime, Suzana Mančić je govorila o tome kako je morala uvek da ide sa nekim napolje, jer je u njihovoj blizini živeo nasilnik.

- Čekali su da devojka uđe u zgradu. Imala sam jednu drugaricu kojoj je čovek ušao u lift i krenuo da se skida, a ona ga je hladno pogledala i rekla “videla sam ja i bolje”. Oni se ne “lože” na to da te pipnu, oni se lože na to da ti vrištiš. To su bili manijaci tada - ispričala je Goca Tržan.

DRALA SAM SE KAO MAGARAC Suzana Mančić otvorila dušu o traumama iz prošlosti: Sačekao me je ispred lifta

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Na ovu priču nadovezala se i Suzana.

- Bio je jedan manijak koji je vršljao u kraju kod nas. Tada se “nije znalo za ljudska prava”. Sećam se da su se roditelji organizovali po smenama i da su ga uhvatili na kraju. Blizu je bio 29. novembar, policijska stanica, verovatno su ga odveli tamo. Tako smo se rešili jedne bede. Uvek smo išli u grupama. Po dve devojčice, retko kada se neko vraćao sam iz škole. A kada mi se dogodilo ovo ispred lifta tada sam bila već odrasla devojka. Užasno sam se uplašila. Drala sam se kao magarac. Niko iz susednih stanova nije izašao da vidi o čemu se radi - ispričala je Suzana, a Goca je dodala da misli da je danas malo gora situacija jer se svako plaši “neželjenih batina”.

NE ZANIMA ME MIŠLJENJE MOJE MAJKE Darko Lazić otkrio kako porodica reaguje na njegovu novu devojku Katarinu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading