NESTAO NAKON ŠTO JE UNAPRED UZEO PARE ZA NASTUP?! Darku Laziću se gubi svaki trag, poznato i koliko novca duguje
Foto: Printscreen/instagram

Darko Lazić trebalo je da u subotu uveče sa svojim kolegama Stefanom Đurićem Rastom Reljom Popovićem održi nastup u švedskom gradu Norćepingu, ali se on navodno nije pojavio i od tada je misteriozno nestao i niko od njegovih saradnika ne zna šta se s njim desilo i zbog čega se odlučio na ovaj korak.

Naime, kako saznaje jedan bogradski medij iz dobro obaveštenog izvora, Rasta i Relja su u dogovoreno vreme došli na beogradski aerodrom, kao i članovi njegovog benda. Međutim, Darko se navodno nije pojavio, niti je bilo kome od njih javio da neće doći, iako je krenuo ka Surčinu.

- Rasta i Relja su na vreme stigli na aerodrom. Međutim, Lazić se iz nekog razloga nije pojavio tamo. Ceo dan je zbog njega trajala agonija. Ono što je najčudnije jeste da je on krenuo ka aerodromu svojim kolima, a njegovi muzičari svojim. Međutim, čovek je odjednom nestao. Bukvalno niko nije znao šta mu se desilo i gde je otišao. Članovima benda je rekao da će on ići svojim automobilom do aerodroma, i to je sve što znaju. Njima ništa nije bilo jasno, ali su otišli za Švedsku nadajući se da će se on u jednom trenutku pojaviti. Svi su ga zvali - od njegovih menadžera, do organizatora koncerta - i nisu mogli da ga nađu. Telefon mu je bio ugašen, zvali su ga i na Vocap, ali se nije javljao. Kao da je u zemlju propao - priča izvor pa dodaje:

Pink printskrin

 

- Ekipa je imala let po podne, oko dva sata. S obzirom na to da se nije pojavio na aerodromu, organizatori su mu uzeli nove karte za let u 18 časova. Međutim, Darko je i dalje bio nedostupan, tako da je i taj let propustio. Više nisu znali šta da rade niti kako da pokušaju da ga pronađu. Zvali su i njegovu devojku Katarinu, kako bi preko nje saznali da li je s njim sve u redu i da nisu možda zajedno, ali ni ona se nije javljala na pozive - dodaje izvor.

Folkeru je inače unapred isplaćen avans za ovaj nastup, na kom se nije pojavio, i to u iznosu od 3.000 evra.

- Za ovaj nastup dat je i avans njegovim menadžerima. Pored toga, plaćene su avionske karte za njega i članove benda, pa je kupljena nova karta za njega, zatim hotelski smeštaj za sve njih. Organizatori su zbog njega ostali kratki za nekih 6.000 evra najmanje. Zbog ovakvog neprofesionalnog ponašanja svi su jako besni, a ljudi iz Švedske traže od Lazićevog menadžmenta da im vrate novac koji su im dali, kao i da plate sve ostale troškove. Rasta i Relja su napravili super atmosferu, klub je bio krcat bez obzira na to što ih je Lazić ispalio - završava izvor za Kurir.

Alo! je pokušao da kontaktira Darka Lazića da prokomentariše ove navode, ali se on nije javljao na naše pozive, a nije odgovarao ni na poruke.

Komentari (0)

Loading