ZA OVA DELA GA INSPEKTORI PROVERAVAJU Otkriveno šta čeka Baku Praseta nakon saslušanja u policiji
Vladimir Marković

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, jutros je u Odeljenju za borbu protiv droge beogradske kriminalističke policije dao izjavu. Povod za to je bio snimak na kom se vidi kako ušmrkava nepoznatu supstancu, nalik na drogu.

Ilic je trebalo da se izjasni kada i gde su video zapisi sačinjeni, na koji način i od koga je nabavljena supstanca koja se vidi na snimku i koja materija je u pitanju.

Inspektori iz Odeljenja za privredu proveravaju eventualnu povredu autorskog dela u vezi snimka koji je Ilic svojevremeno objavio.

Alo

 

Odgovori Ilica u vidu zvaničnog zapisnika biće dostavljeni Prvom osnovnom javnom Tužilaštvu koje je zatražilo od policije da prikupi potrebna obaveštenja.

Po nalogu Tužilaštva, Poreska policija proverava eventualnu utaju poreza u firmama u kojima je Ilic vlasnik ili suvlasnik, potvrđemo je za Telegraf.rs.

Podsetimo, pri dolasku, Bogdan se najpre izvinio svima pošto su se stvari izmakle kontroli, misleći na sukob s čelnikom „Pinka" Željkom Mitrovićem. Zatim, ispred policijske stanice je uzviknuo: „Mitroviću, pu*i k*rac". 

NIKAD KRAĆI MINIĆ Cece Ražnatović na snimanju Zvezda Granda napravila haos, u ovom izdanju je nikada niste videli

Komentari (1)

Loading