BILA SAM KAFANDŽIJSKA ĆERKA Jovana Jeremić progovorila o najbolnijoj tački iz detinjstva
ATA Images

Voditeljka Jovana Jeremić, bila je jedna od gostiju 'Premijera Vikend Specijala'. Priredila je nezaboravno iskustvo gledaocima i odvela ih u svoje rodno mesto, ali ih i upoznala sa svojim roditeljima.

Nakon putovanja kroz vreme, stigla je i u jednu kafanu, mestu koje joj je obeležilo detinjstvo, a kroz koje su prošle mnoge eminentne ličnosti devedesetih godina.

Printscreen Pink

 

Voditeljka je otkrila ko su bili gosti restorana i njenih roditelja, ali i koje poznate ličnosti pamti iz tog vremena.

- Moj brat je ovde bio 'alfa i omega', on mi je pričao. Ali, videla sam i svojim očima Miru Marković, Slobodana Miloševića, Novaka Đokovića, ali i Snežana Đurišić i ostale ličnosti sa estrade. Ne postoji niko ko je bio važan a da nije prošao kroz naš restoran. Dolazio je i Džej, sa njim sam napravila svoje prve korake i tada je još za mene govorio da imam poseban pogled i da imam dušu u očima.

Printscreen Pink

 

Sledeća destinacija bila je njena Osnovna škola, koja je na nju ostavila neizbrisivi trag, ali i pečat kada je u pitanju njeno detinjstvo i borba za bolju budućnost.

- Svi znaju šta ovo mesto meni znači. Ovo je mesto moje najveće tuge, ovde sam pobedila svoj strah. Godine kada nisam bila izabrana za đaka generacije, bila je prva u istoriji, jer sam trebala da budem ja 'kafandžijska ćerka' a ne direktorova... Svakoga je život postavio na svoje mesto, tamo gde pripada. Ovo mesto ja volim, bez obzira na sve... Tek sada počinjem da živim... Obećala sam sebi da više niko nikada neće moći da me gazi.

Milan Petković, Jovanin razredni starešina, progovorio je o njenom najvećem bolu koji je doživela prilikom školovanja i otkrio svoj sud na pomenutu temu.

Printscreen Pink

 

- Zahvaljujući njoj, ova škola je i postala popularna. Bila je posvećena, sjajna. Svoju rečistost je iskoristila i kasnije na takmičenjima u besedništvu. Godine kada nije izabrana za đaka generacije nisam bio tu, ali ona je u pravu, učinjena je velika nepravda.

KAD TONE U TUGU, ON JE UVEK TEŠI Slavica Rokvić se još oporavlja od Marinkove smrti, a evo ko joj je najveća podrška

Komentari (0)

Loading