PRIZEMAN Manu Chao posetio srpsko selo, pa uradio nešto neočekivano (FOTO)
Foto: Printscreen/pinterest

Svetski poznata muzička zvezda, Manu Chao, ponovo je posetio Srbiju, tačnije selo Topli Do, gde se ponašao kao sav običan svet.

Ovo idilično staroplaninsko selo očigledno baš prija legendarnom muzičaru, a reklo bi se da u njegovom prisustvu posebno uživaju meštani.

Foto: Printscreen/pinterest

 

Neposredan i uvek dobro raspoložen Manu Chao, pokazao je ljudima ovog sela koliko se prijatno oseća u njihovom društvu pa im je priredio "mini koncert". On je ispred seoske prodavnice seo na stepenice, uzeo gitaru i zapevao zajedno sa okupljenima.

Legendarnom muzičaru ovo nije prvi put da poseti Topli Do. Na istom mestu je bio u vreme kada se vodila bitka za reke na Staroj planini.

 

 

Kako je tada ispričao jedan od aktivista, Manu je bio očaran ovim mesto.

- Bio je oduševljen prirodom. Rekao je da je ovo mesto jedno od najlepših koje je video u skorije vreme, počevši od prirode pa do celog onog okruženja. Bio je zadivljen. Zadržao se nekih dva sata, posle je krenuo za Bugarsku gde je imao koncert. Na kraju je ponovo odsvirao još jednu pesmu, slikao se na barikadama, pozdravio i otišao - rekao je 2019. godine Milan Simonović.

OSTVARILA ŽIVOTNI SAN! Luna Đogani u Holivudu posetila ovo mesto, pa se pohvalila pratiocima (FOTO) 

Komentari (0)

Loading