VEOMA SAM NEPOVERLJIVA Vanja Mijatović iznenadila sve priznanjem, ovako je proveravala muža
Printscreen

Pevačica Vanja Mijatović, koja će uskoro stati na ludi kamen sa svojim verenikom i dugogodišnjim emotivnim partnerom Aleksandrom, gostujući u emisiji ''Magazin In'' govorila je o početku njihove romanse, a onda sve u studiju šokirala priznanjem da mu je proveravala telefon.

Printscreen

 

- Ne smeta mu da imam dekolte. Nema neki problem s tim. Kaže mi kada ću, ako ne sada. Meni je najlepši period bio taj početak, jer smo se mi viđali, ali jedno mesec, dva navodno poslovno. Mi smo se viđali navodno poslovno prvo, ali smo se sviđali jedno drugom, ali nismo izgovarali to. On je meni donosio katalog, a onda to zaboravimo, niti smo to videli, niti bilo šta. To mi je bilo jako simpatično i najlepši deo veze - rekla je Vanja i otkrila da je svom budućem mužu na počeku veze proveravala mobilni telefon.

Printscreen

 

- Sve je okej, tu je bitan partner. Ja sam jako nepoverljiva i ovo je prvi muškarac kom verujem. Na početku sam mu proveravala telefone. On niti mi daje povoda da budem ljubomorna, mogla bih da ga pustim gde god - priznala je pevačica.

PRE ANE SEVIĆ JE BIO SA NJOM Darko Lazić otkrio koliko je devojka starija od njega, pa priznao čime ga je ponovo osvojila

Komentari (0)

Loading