OZLOGLAŠENI SILOVATELJ IGOR OTERAN SA PINKA Željko Mitrović objavio snimak, obezbeđenje odmah reagovalo (VIDEO)
PRDC

Vlasnik "Pinka", Željko Mitrović, objavio je na svom Instagram profilu snimak sa nadzornih kamera ispred televizije "Pink" na kom se jasno vidi da ozloglašeni i registrovani silovatelj Igor Milošević pokušava da uđe na televiziju dok ga obezbeđenje tera. 

Naime, Željko Mitrović se tim povodom oglasio na društvenoj mreži i istakao kako je osuđivani silovatelj došao ispred njegove televizije kako bi dao izjavu novinarima, nakon čega je oteran. 

- Ovaj ljudski otpad od silovatelja se danas pojavio ispred Pinka, da kako on kaže, da izjavu novinarima! Kako ga niko nije zvao ušao je u kategoriju, na kojoj kompanija Pink primenjuje antiteroristički protokol, zbog bezbedosti zaposlenih i imovine! Upozorenje da napusti posed traje 10 sekundi pre primene protokola! Izašao je sa poseda za 6 sekundi što je meni lično jako žao! Da je ostao još 4 sekunde, desio bi se tamburica fest - napisao je Željko.

ANASTASIJA OBJAVILA PRVU FOTKU SA DEČKOM Ražnatovićeva i Gudelja zagrljeni, a imaju i veliki povod za slavlje

Komentari (3)

Loading
Mira

30.09.2022 12:34

TREBA GA NEGDE ZBRINUTI, PEZ PARA JE NEMA DOKUMENTA KO ZNA GDE SPAVA????. I NARSVNO UCINICE NEKO ZLO DA SE PONOVO VRATI U ZATVOR.. TAMO SE OSECA SVOJ NA SVOME.

Pera

30.09.2022 15:24

Što cvikaš Žeks? Pa, neće ti skinuti Djanu!?!