ALEKSANDRA ODBILA FILIPA Prijovićka ne želi da glumi u filmu svoga supruga, sve isplivalo u javnost
Alo

Filip Živojinović imao je ideju da njegova supruga Aleksandra Prijović zaigra u njegovom filmu koji se uveliko snima, ali je ona tu ideju odbila.

Naime, kako saznaje jedan beogradski medij, iako je Aleksandra već imala glumačkog iskustva, ona se neće naći u ovom projektu svog supruga. Glavni razlog za to su mnogobrojne obaveze koje ima oko svoje karijere.

Iako joj se ta ideja svidela i u potpunosti podržava Filipa, koji se posvetio ovom filmu, njoj je sada trenutno prioritet rad na novom albumu i priprema velikog koncerta u Beogradskoj areni sledeće godine. Pored toga, ona ima unapred zakazane nastupe širom regiona i u dijaspori, a projekat kakav je film traži velike pripreme, za koje ona sada nema vremena. Iako nevoljno, ona je morala da odbije Filipov predlog, što je on u potpunosti razumeo.

ALEKSANDRA ODBILA FILIPA Prijovićka ne želi da glumi u filmu svoga supruga, sve isplivalo u javnost

Foto: Ataimages

 

Inače, radnja ovog filma dešava se u planinskim predelima daleko od Beograda, pa je Filip u poslednje vreme najčešće van kuće i vreme provodi na setu. S filmskom ekipom je proslavio i svoj rođendan, a do kuće na Bežanijskoj kosi dođe samo nakratko, i to u retkim pauzama, kako bi video Aleksandru i sina, koji mu jako nedostaju. 

Ovo je i glavni razlog zbog čega se ovaj bračni par u poslednje vreme nije pojavljivao tako često zajedno u javnosti, a u jednom trenutku se čak pojavila i vest da se Filip odselio iz porodičnog doma i da u njihovom braku nije sve kako treba, što su oni demantovali kada su se pojavili na dva javna događaja u poslednjih nekoliko dana.

Filip je na ovom filmu angažovan iza kamere, a film režira Petar Pašić, rođeni brat Milice Mitrović. 

TO JE TRAGEDIJA I KATASTROFA Haris Džinović o problemima sa ćerkom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading