UŽIVA SA 10 GODINA MLAĐIM DEČKOM U ITALIJI Glumica Lidija Vukićević ne skida osmeh sa lica (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Lidija Vukićević nedavno je priznala da je ponovo zaljubljena, te da uživa u svakom trenutku provedenom sa svojim 10 godina mlađim momkom.

Njen novi izabranik je po profesiji slikar, a živi i radi u Italiji gde je glumica do pre nekoliko dana i boravila.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ona se vozila u gondoli u Veneciji, dok je pozirala u beloj haljini i sa svojim pratiocima podelila čarobne kadrove. Ipak, mnogi su mišljenja da je upravo umetnik zabeležio sve i pravio joj društvo u prelepom, sunčanom danu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Lidija je nedavno za medije govorila o novoj ljubavi, te istakla da joj je mlađi partner uneo novu energiju i radost u život. Takođe, glumica je dodala i da joj veza na daljinu trenutno odgovara, ali da o preseljenju i odlasku iz Srbije ne razmišlja.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Viđamo se povremeno. Volim ljubavi na daljinu, nikad ne mogu da dosade, uvek vam je lepo, uželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste želeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vreme je za odlazak. Pošto smo oboje umetnici, odlično se razumemo. O selidbi u Italiju ne razmišljam, tipična sam žena za ovo podnevlje. Godinama sam živela u Holandiji i Turskoj, i shvatila da najviše volim Srbiju, da mi je ovde najlepše. Mogu da otputujem, ali se vraćam jer se ovde najbolje osećam -  rekla je za Gloriu.

OTIŠLA NA REMONT Voditeljka Jovana Jeremić odlučila se na ovu promenu, objavila sve na društvenim mrežama

Komentari (1)

Loading
Дуле

28.09.2022 20:59

Браво, честитамо! Кад ће принова?