VASKO ŽABATA NAPUSTIO BEND ZBOG ŽENE!  Šemso 69 za Alo! o propaloj saradnji sa orkestrom Kamčija (VIDEO)
Printscreen

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu, zagrebačka pank-folk grupa „Brkovi“, održaće koncert 7. oktobra u Hangaru Luke Beograd, a sada je frontmen benda Šemso 69 za Alo! progovorio o predstojećem nastupu i otkrio nepoznate detalje saradnje sa Kamčija orkestrom.

Naime, Šemso je ispričao da se, uprkos unapred napravljenom dogovoru, članovi popularnog bugarskog benda neće pojaviti na beogradskom koncertu i otpevati poznate stihove „Vasko Žabata“ jer je pevač napustio bend pod pritiskom supruge.

- Na našem koncertu u Beogradu trebalo je da nastupi i čuveni Kamčija orkestar i pevač poznat kao Vasko Žabata. Sve je bilo dogovoreno preko jednog mog prijatelja iz Bugarske, ali kako sam saznao, pod pritiskom popularnosti, pevač je napustio bend - šokirao nas je Šemso, koji je otkrio zbog čega je došlo do raspada muzičkog sastava.

VASKO ŽABATA NAPUSTIO BEND ZBOG ŽENE!  Šemso 69 za Alo! o propaloj saradnji sa orkestrom Kamčija (VIDEO)

Sanjin Kaštelan

 

- Pesma „Kombajna vršačka“ snimljena je davno i bila je namenjena za njihovo podneblje. Oni su iz ruralnih krajeva, kao bend su nastupali uglavnom na svadbama i privatnim veseljima. Onda je neko nakon dvadeset godina uzeo isečak pesme i objavio ga na društvenim mrežama, gde je to jako brzo postalo viralno. Mi smo se zainteresovali, kontaktirali smo s članovima benda i dobili smo zeleno svetlo za saradnju. Međutim, koliko znam, pevač je napustio bend zbog pridika supruge. Ne osuđujem ga jer smatram da su žene pametniji pol i uveren sam da je pevačeva supruga imala opravdane razloge. Ipak, krivo mi je što se bend neće pojaviti na koncertu, to bi i njima odgovaralo zbog medijske propraćenosti - rekao je za Alo! Šemso.

VASKO ŽABATA NAPUSTIO BEND ZBOG ŽENE!  Šemso 69 za Alo! o propaloj saradnji sa orkestrom Kamčija (VIDEO)

Printscreen

 

Frontmen benda „Brkovi“ osvrnuo se potom na muzičku karijeru i priznao je da sebe ne doživljava kao talentovanog pevača.

- „Brkovi“ su grupa prijatelja koji svoju muziku objavljuju na internetu, nemamo producenta, sve radimo sami. Naša muzika je žestoka, balkanska, asocira na raskopčana dlakava prsa i brkatog kamiondžiju. Sviramo pank i folk. Ne smatram nas delom estrade i najviše me nerviraju javne ličnosti koje diskriminišu i vređaju druge ljude na osnovu nacionalnosti, seksualnosti i drugih opredeljenja - rekao je muzičar, i dodao:

- Sebe smatram prosečnim, ako ne i lošim  pevačem, ali koristim trikove i publika je zadovoljna. Kada je naš album bio proglašen za najgori u Hrvatskoj, to nam je bila odlična reklama. Volim komentare, ma kakvi oni bili - zaključio je on.

 Duet sa Sekom

Šemso je istakao da bi voleo da ukrsti glas sa Sekom Aleksić.

- Imam spremnu jednu duetsku pesmu i planiram da je ponudim Seki Aleksić - rekao je on.

 Severina je fenomenalna

Pevač se osvrnuo i na poznanstvo sa hrvatskom zvezdom, Severinom Vučković.

- Severinu poznajem preko prijateljice, imao sam prilike da je upoznam. Ne poznajem je dovoljno dobro, ali pokazala je sve najbolje - rekao je za Alo!.

OPROSTILA BIH PREVARU! Ana Radulović bez dlake na jeziku odgovorila na najintimnija pitanja

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dzon

29.09.2022 07:25

Pa nije pevac vasko zabata. Lepo kaze covek, na gitarata vasko zabata. A na mikrofona ceca mecata.