OTKRIVENI PRAVI RAZLOZI GAŠENJA KANALA BAKE PRASETA Jutjuber se oglasio i sve priznao (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Vest da je Youtube kanal Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, jutros ugašen, sve je šokirala, razlog i dalje nije poznat, a sada se oglasio i sam Baka koji se oprostio od svog naloga, a takođe i otkrio razloge gašenja istog.

Naime, Jutjuber je istakao da je razlog gašenja njegovo gostovanje od pre pet godina na Pinku i reči koje je tada izgovarao, a dobio je i tri kazne koje su rezultirale banovanjem.

OTKRIVENI PRAVI RAZLOZI GAŠENJA KANALA BAKE PRASETA Jutjuber se oglasio i sve priznao (FOTO)

Printscreen

 

- Udarena su mi tri strajka. Kanal mi je ugašen. Dobio sam strajkove na klipovima gde sam gostovao na Pinku pre 4-5 godina - naveo je Baka u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Još uvek nije poznato da li je ovo trajni ban ili je samo na određeni vremenski period, budući da se jutjuber već žalio na restrikcije pomenute platforme, a neki spekulišu i da je ovo još jedan njegov marketinški trik.

Podsetimo, istražni organi vode više predmeta protiv Bake Praseta, između ostalog, sumnjiči se za utaju poreza i više prevara na Internetu.

UŽASNE VESTI! Preminuo poznati glumac nakon stravične nesreće, imao je samo 33 godine

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Lovehunter

28.09.2022 12:10

Ovo bi mogao i ne bi da bude dozhivotan ban. Hajde da kazemo da jeste - dozivotan ban, ako ne bude brace s kojom je snrad u dilu.

ddd

28.09.2022 12:21

Tako je to kad mali miš udari na slona. Slon ga zgazi!

Fikus

28.09.2022 15:03

Joooooj kako je to strašno, jadan Baka Prase. Ajde da organizujemo SMS pomoć za jadnog dečka da ne umre od gladi? c c c Štaje očekivao, da naudi pa i ucenjuje Željka MItrovića, kojem ni 100 puta moćniji ljudi nisu mogli apsolutno ništa? Budala ...

Raka

10.10.2022 18:45

Ovo je neverovatno, kakve je to reči on izgovorio pa su ga banovali? Samo me zanima zašto je pisac članka dodao šlag laži na tortu kada je napisao " Dobio je ban zbog gostovanja na pinku i reci koje je tada izgovorio" Malo slazes cisto da ga predstavis kao debila.