OBJAVILI SU DA SAM POGINUO Željko Mitrović zgrožen nakon što su fanovi Bake Praseta uradili ovu užasnu stvar (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Žestok sukob između medijskog maga, Željka Mitrovića i Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ne jenjava, a sada su fanovi kontroverznog jutjubera otišli korak dalje i uradili skandaloznu stvar.

Naime, Željko Mitrović se oglasio na društvenoj mreži Instagram i izneo tvrdnje da su Bogdanovi obožavaoci na društvenim mrežama podelili vest o njegovoj smrti.

OBJAVILI SU DA SAM POGINUO Željko Mitrović zgrožen nakon što su fanovi Bake Praseta uradili ovu užasnu stvar (FOTO)

Printscreen

 

- Bakini juče na netu objavili da sam poginuo, evo rekonstrukcije tog događaja. Zato, ne pokušavajte ovo jer ćete sigurno poginuti! - poručio je Željko uz montirani snimak na kom ga je moguće videti kako zaobilazi automobile na skejtbordu.

Podsetimo, sukob jutjubera i Mitrovića počeo je kada je Baka Prase u lajvu izneo strašne uvrede i optužbe na njegov račun tvrdeći da mu je Željko ukrao ideje za televiziju i da mu je dužan određenu svotu novca.

OVO JE SUPRUGA ŽIKE ŠARENICE Nikada ih nismo videli zajedno u javnosti, bavi se potpuno drugim poslom, a evo kako izgleda

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoran

28.09.2022 10:03

Procitah jedan komentar u vezi ovog slucaja i mnogo mi se svidja. On glasi. Zivim za dan kad ce ona kanalizacija od televizije da se ugasi. Mislio je na PINK.