ĆALE, NISAM SVOJU SVADBU ZAMIŠLJAO BEZ TEBE Potresan govor Mihajla Šaulića na svadbi rasplakao sve prisutne
E stock

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić za života stalno je isticao da mu je najveća želja da oženi sina Mihajla, te da dobije i od njega unučiće. Mihajlo se danas venčao Marinom Velimirović i održao zdravicu u njegovo ime, te rasplakao sve prisutne.

Naime, Mihajlo nikada nije krio da mu je očev odlazak teško pao, te da mu na tako bitan dan, kao što je svadba, veoma nedostaje. Kako kažu prisutni, emocije su se samo smenjivale, a posebno kada je pevač nakon Mihajlovog govora zapevao Šabanovu "Svadbarsku pesmu".

ĆALE, NISAM SVOJU SVADBU ZAMIŠLJAO BEZ TEBE Potresan govor Mihajla Šaulića na svadbi rasplakao sve prisutne

E stock

 

- Mihajlo ni sada nije preboleo Šabanov odlazak, čini se da njemu sve to najteže pada. Njemu je otac stalno u mislima, posebno mu je teško bilo juče što nije bio pored njega. On je nazdravio s gostima, a onda je zdravicu, s knedlom u grlu, posvetio Šabanu: "Ćale moj, svoju svadbu nisam zamišljao bez tebe. Nismo se tako dogovorili, planovi su nam bili drugačiji. Znam da nas sada gledaš i da si srećan. Bićeš ovde kroz tvoje pesme, koje će mi orkestar pevati pošto tebe nema" - kaže izvor s lica mesta za Srpski Telegraf i dodaje da su se svi prisutni naježili kada je nakon govora pevač zapevao Šabanovu pesmu:

- Kada su krenuli stihovi "Hajde, oče, okiti svirače, svirat ćemo još bolje i jače, neka čuje cela okolina da si svoga oženio sina", Goca se rasplakala i zagrlila s mladencima. Ni Ildi, a ni Saneli nije ništa manje teško bilo, ali su sve stoički podnele i uživale u očevim vanvremenskim hitovima - ističe izvor.

Podsetimo, prema nezvaničnim saznanjima, mladenci su za venčanje izdvojili više od 70.000 evra. Oni su za svadbeno veselje u hotelu iskeširali čak 48.000 evra, dok su za dve venčanice koje će Marina nositi odvojili 20.000 evra.

ZAVIRITE NA SLAVLJE ŠABANOVOG SINA Atmosfera na vrhuncu, Ceca đuska, Ana Bekuta zapevala ovaj hit i napravila lom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading