ZORICA BRUNCLIK SE SLOMILA PRED KAMERAMA Pevačica stigla na svadbu Mihajla Šaulića, spomenula Šabana, a suze su same krenule  (VIDEO)
NedeljkoKiš/Alo!

Veliki broj poznatih ličnosti upravo stiže na glamurozno venčanje Šabanovog sina, Mihajla Šaulića, a jedna od prvih javnih ličnosti je i Zorica Brunclik, koja je došla sa porodicom.

Naime, poznato je da je Zorica Šabanova kuma, a sada je pred sedmom silom otvorila dušu i progovorila o današnjim emocijama i kako se ona oseća zbog svega.

Pevačica se dotakla da je Šaban jedva čekao da oženi sina, a tom prilikom je govoreći o pokojnom pevaču i zaplakala što je takođe rastužilo sve prisutne.

Brunclikova je sve vreme pokušavala da kontroliše suze, ali nije uspela u tome, a sta je sve rekla poglejte u intervju iznad.

Podsetimo, prema nezvaničnim saznanjima, mladenci su za venčanje izdvojili više od 70.000 evra. Oni su za svadbeno veselje u hotelu iskeširali čak 48.000 evra, dok su za dve venčanice koje će Marina nositi odvojili 20.000 evra.

SVADBA MIHAJLA ŠAULIĆA Glamur i luksuz obaraju s nogu, stigla je i Zorica Brunclik sa porodicom, a evo i ko je sve stigao od poznatih

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading