ODRŽALA REČ Jovana ugostila Alo! misice pa poručila: Promovišem samo lepotu sa smislom (FOTO)
Foto: Dejan Briza

Kao članica žirija na ovogodišnjem, drugom po redu, izboru za „Alo! Miss leta 2022. godine“, voditeljka Jovana Jeremić pozvala je javno drugu i prvu pratilju, kao i Miss da budu gošće u njenom, najgledanijem jutarnjem programu na Pink televiziji.

Kontroverzna voditeljka je održala obećanje pa su tokom jučerašnjeg emitovanja „Novog vikend jutra“ za njenim čuvenim stolom, pored nje sedele i mis Alo! novina Milica Krstović (19), prva pratilja Marija Vilimonović (23) i Marija Čitaković (24).

Foto: Dejan Briza

 

Nasmejane i ponosne devojke sa lentama preko grudi bile su oduševljene što su svoje prvo televizijsko gostovanje imale baš kod Jeremićeve i pažljivo su je slušale dok je voditeljka obrazlagala zašto su baš njih tri njene gošće.

-Dve godine zaredom sam član žirija na izboru „Alo! Miss leta“, ali moram da priznam da su ove godine bile mnogo lepše i kompletnje devojke nego prošle-počela je voditeljka i dodala:

-Na svakom takmičenju se nekako provuku i manje lepe, ali vas tri ste prelepe i odluku da dobijete lente i nagrade smo doneli jednoglasno. Nema kod mene protekcije jer samo iskreno mogu da učestvujem u takvim projektima.

Foto: Dejan Briza

 

Voditeljka je objasnila da su sve žene lepe do 40-e godine, a da nakon toga lepota postaje stvar statusa i naglasila da lepota bez stava, pameti i smisla ništa ne znači.

-Sve smo mi lepe do 40, a posle toga lepota postaje statusni simbol. Ipak, lepota sama po sebi ništa ne znači ako nema smisao koji se nalazi u pameti-zaključila je Jeremićeva i pitala misice kako se osećaju nekoliko dana posle izbora.

-Prvo želim u ime nas tri da ti se zahvalim na pozivu, drago nam je što je naše prvo gostovanje baš ovde - rekla je Milica Krstović, a prva pratilja se nadovezala da je i tokom takmičenja imala tremu.

-Izbor je bio sjajan, ali sam imala tremu i ne znam kako sam sve iznela te večeri-priznala je Marija Vilimonović.

Jovana je pitala devojke čime se bave, kako žive i kako sebe vide za nekoliko godina.

-Studiram bezbednost, ali me zanima i modeling pa u ovom izboru vidim mogućnost da se ozbiljnije bavim i tim poslom- rekla je misica Milica.

Vilimonovićeva je student Prava pa pored modelinga koji doživljava kao hobi želi da se bavi i poslom u struci.

-Advokatura me ne zanima preterano, više bih volela da radim kod notara, a manekenstvo vidim kao hobi koji bi mogla da uklopim uz sve to- rekla je prva pratilja Alo! mis leta.

Druga pratilja imala je jasan stav da sebe vidi kao preduzetnicu i poslovnu ženu, sa vizijom.

-Nisam upisivala fakultet, već višu školu. Nemirnog sam duha i nisam želela da mi učenje uzme godine i godine- rekla je Marija Čitaković i dodala:

-Sebe vidim kao poslovnu ženu i želja mi je da se 30 godine ostvarim na svim poljima.

 

Foto: Dejan Briza

 

Alo! Miss leta postaje tradicija

Izbor za lepoticu leta u organizaciji Alo! novina postaje tradicija. Iako je ove godine organizovano drugi put, interesovanje koje je vladalo bilo je daleko veće nego prošle godine.

Na sam izbor prijavilo se preko 250 devojaka širom Srbije, a na kasting je došlo njih 100. Za šest titula borilo je njih 20, a novina ove godine je bilo i to što je svoju pobednicu birala i publika putem SMS glasanja.

VALJALA SE PO PODU Ana Nikolić objavila fotke koje su mnogi osudili, komentari samo pljušte

Komentari (0)

Loading