OSTAVILA ME JE ZBOG ALKOHOLA Peđa Jovanović u velikoj ispovesti priznao sve
Alo

Muzičar Predrag Peđa Jovanović progovorio je o tome kako ga je supruga Ana Jovanović ostavila u trenucima kada je imao velikih problema s alkoholom.

Peđa je ispričao da su mu deca i karijera bila motiv da se otarasi poroka, da je s bivšom suprugom i dalje u kontaktu.

Promo

 

- Imao sam period u kom sam previše pio. To je bila, da tako kažem, jedna mračnija faza u mom životu. Nikada ne bih voleo da se vratim u to vreme. Često sam pio, a onda sam shvatio da je to nešto što mi nikakonije potrebno. Rešio sam da se trgnem i okrenem zdravim navikama. Sada pijemo samo vodu i mogu da kažem da se super osećam. Prelomni momenat da ostavim piće bio je moj razgovor sa samim sobom. Bog mi je dao šansu da sada napravim nešto od sebe i tu nema mesta neozbiljnosti. Želim da budem bolji roditelj, bolji na svim poljima - priča Peđa i nastavlja:

Printscreen

 

- O devojci ne bih da pričam, mogu samo da kažem da sam ispunjen i na tom planu. Moja bivša supruga ima pravo da radi šta hoće... Ima prava da bude s kim hoće i želi. Ko sam ja da se u te stvari mešam. Mi smo u super odnosima, imamo troje dece... Sada je sve u redu među nama i to je bitno. S Anom se svakodnevno čujem. Ona je sjajna osoba, ne bih mnogo da pričam o njoj, ali ako je pominjemo, u celoj priči sam ja kriv za rastanak. Ostavila me je baš u tom periodu kada sam preterivao u piću. Nije mogla da me trpi, to niko ne bi mogao niti bi trebalo da trpi. Moj savet svim ženama je da se odmah sklone od partnera-alkoholičara. Tu nema ničeg dobrog. Ko bi voleo da ima alkoholičara u kući. Bio sam nemoguć tada i razumem što je otišla.

UŽIVAJU U SUNČANIM DANIMA Sergej Ćetković sa suprugom u šopingu u Rovinju

Komentari (0)

Loading