TRAŽIO JE PIŠTOLJ, SVI SU ZNALI DA GA IMA Detektiv izneo nove stravične detalje o smrti Ksenije Pajčin, ovo se desilo kobnog dana
Foto: Youtube/Printscreen

Privatni detektiv Bratislav Zdravković u ''Novom jutru'' kod Jovane Jeremić govorio je o stravičnom zločinu iz strasti i otkrio šokantne detalje koji lede krv u žilama, a tiče se ubistva Kenije Pajčin i samoubistva Filipa Kapisode.

Printscreen

 

- Zna se da su te večeri dosta popili, ima izveštaj. Bilo je tu još svačega, ali to nije povod za zločin. Povod je bila ljubomora, koja je bila obostrana. Bili su veoma zaljubljeni jedni u drugo... Zaljubljena žena je zbog voljenog muškarca spremna da uradi sve. Ona je bila devojka koju su jurili mnogi, jaki poslovni ljudi. Nije bila laka, nije mogao svako da je ima. Bila je na ceni - rekao je Zdravković i dodao:

Printscreen

 

- Kapisoda je imao sklonosti ka malo starijim ženama. Sa jednom od Ksenijinih prijateljica je bio u malo jačem odnosu od prijateljstva. Ksenija je videla poruke koje je dobio od jedne osobe. On je tražio pištolj sa Cetinja... Radi se o pištolju zastava M88. On je prvo izvršio krivično delo ilegalnog posedovanja oružja. Ksenija je trebalo da ga prijavi. I komšije su znale da poseduje pištolj. Nijedan građanin ne može da nosi bez posebne dozvole, a on tek ne može kao inostrani. Svi ti koji su znali da on poseduje oružje su saučesnici u ovoj nesreći. Kapisoda šta god da je hteo da sakrije, nije bio u pravu. - završio je Branislav.

Podsetimo, Ksenija Pajčin tragično je izgubila život 16. marta 2010. godine, kada je prvo nju, a potom i sebe, ubio tadašnji dečko Filip Kapisoda. U stanu na Voždovcu, beživotna tela u lokvama krvi, pronašla je Ksenijina majka Ljubica.

VIŠE NE IZGLEDA OVAKO Transformacija srpske pevačice sve iznenadila, drastično promenila imidž nakon udaje za pilota

Komentari (0)

Loading