MILICU TODOROVIĆ MUVAO ZGODNI EGIPĆANIN Pevačicu oduševili mišići i osmeh, napravila haos na Tiktoku, a on dolazi u Srbiju (FOTO)
Printscreen

Milica Todorović nije ni slutila da će se zaljubiti na Tiktoku, i to u Egipćanina.

Naime, pevačica je juče imala lajv na pomenutoj mreži i sasvim iznenada se uključio mišićavi muškarac, a Todorovićeva nije ostala ravnodušna. On je po zanimanju trener, a Milica je bila oduševljenja, čak je u jednom trenutku i pocrvenela.

Priznala mu je da je pevačica, a on se oduševio. Čak mu je otpevala na arapskom pesmu, a potom i trazila da vidi njegov biceps.

U jednom trenutku ga je pitala koliko ima godina, a on nije hteo da joj kaže, a kada ga je pitala da pogodi njene, on je rekao 40.

Tražio je pevačicu na jutjubu i oduševio se njenim glasom, a potom otkrio da je presrećan što priča sa njom, a pala su u jednom trenutku i srca i sa jedne, a i sa druge strane. 

Nepoznati muškarac je takođe delio pevačici komplimente i istakao da nema ništa protiv da mu bude žena kao i da je mnogo lepša bez šminke nego sa njom, a i ona je njemu udelila par komplimenata da je presladak.

Na kraju je konstatovao da definitivno želi da dođe u Srbiju zbog nje, a ako se ona u međuvremenu odluči da dođe u Egipat da ga obavezno zove i da će joj on biti lični vozač.

Ostaje nam da vidimo šta će se dalje dešavati i da li je Milica stvarno toliko "odlepila" za zgodnim Egipćaninom sa njenog lajva.

PREOTELA JE MUŽA OVOJ POZNATOJ VODITELJKI Srpska pevačica nakon turbulentnog perioda uživa u ljubavi, a evo i ko je on

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading