PRATI JE NA NASTUPIMA? Milica Todorović od nepoznatog muškarca dobila cveće, a uz to i ovaj poklon
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Milica Todorović neprestano dobija pitanjima kada će da se uda ili rodi bebu, a ona poslednjih godina odgovara da nema dečka i da čeka pravog, kao i da bi i ona volela da se ostvari u ulozi majke.

Naime, izgleda da se sada nešto dešava kod nje na privatnom planu jer izvor sa njenog sinoćnjeg nastupa u Beogradu otkriva da je Milica dobila ogromnu korpu belih ruža

Kako saznaju domaći mediji, Todorovićeva je sinoć nastupila na jednom prestoničkom splavu i "zapalila" publiku vrhunskom atmosferom, a izgeleda da je kod nekoga upalila i neke emocije s obzirom na to da je za nju u prostorije za presvlačenje stiglo cveće i to ne bilo kakvo.

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica se pred beogradskom publikom pojavila u dugoj, crnoj haljini koju je na svom profilu na Instagramu pokazala pred početak nastupa. Publika je već na samom početku bila oduševljena Miličinim izgledom, ali je Todorovićeva dodatno očarala sve na splavu na kom su svi pevali uglas njene pesme do duboko u noć. A onda je usledio šok nakon njenog nastupa:

- Milica izgleda neće da otkriva ništa o tome, ali sinoć nakon nastupa stigla je ogromna korpa belih ruža za nju i jedna kesica poznatog brenda nakita. Da li je dobila neki nakit u toj kesici i koji, ne znam. Uglavnom, Milica je bila iznenađena i to se baš videlo, ali je samo rekla:"Opet?", tako da izgleda da nije prvi put. Nismo skapirali ni da li je od nekog njenog dečka ili od obožavatelja. Njena sestra i menadžer su odneli odmah u auto cveće, Milica je ponela kesicu s poklonom i otišla - ispričao je izvor za Informer.

Njen PR tim dao je kratku izjavu, ne želeći ni da demantuju, ali ni da potvrde informacije da Todorovićeva ima dečka ili bar obožavaoca:

- Milica je sinoć održala nastup za pamćenje, oduševljenje možete videti i na društvenim mrežama. Privatni život i dalje neće komentarisati - kratko su poručili iz Miličinog PR tima za Informer.

 

 

Todorovićeva je nedavno u jednom intervjuu istakla da bi želela da bude majka, ali da ništa ne može na silu, te da će sačekati gospodina pravog:

Odavno mi se javio majčinski instinkt, volela bih da postanem majka, ali trenutno to tehnički ne mogu sama da obavim. Mora sve da ide prirodnim tokom, da mi se dogodi neki gospodin... Neka bude sudbina. Vidim da svi hoće da me udaju - rekla je pevačica nedavno.

ISPOVEST NAJPOZNATIJE SRPSKE STRIPTIZETE Branka Blek Rouz podučavala ćerku poznate pevačice

Komentari (0)

Loading