OVI MOMCI OSVAJAJU BALKAN Collapse bend objavio novi hit, devojke odlepile za njima - sada je jasno i zašto (VIDEO)
Promo

Popularni bosanskohercegovački "Collapse bend" visoko se pozicionirao na regionalno muzičko tržište, pa samim tim postaje pretnja mnogim bendovima.

Ovaj četvoročlani muški sastav danas je objavio novu pesmu "Oglasi", koju potpisuje neprevaziđeni Bane Opačić, a za samo nekoliko sati dostigla je veliki broj pregleda na muzičkim listama. 

Promo

 

Šta više, i spot je postao viralan na društvenim mrežama, koji je snimljen na specifičnim lokacijama u Beogradu, u kojem su muzičari odigrali svoje uloge kao profesionalni glumci. Čak i pojedine stihove ove numere počeli su da se šeruju na Instagramu i Tviteru, a neki od njih su: "Sve što imam s tobom stvorio, sve što nemam s tobom otišlo", "Ko te ovih dana prosio, ja do juče prsten nosio", "Je l' mi srce tu, pitaćeš je li prodato"... 

Promo

 

Zanimljivo je i da su članovi ovog sastava, koji čine Vahid Osmanović, Rusmir Tahirović, Mirza Ibrahimović i Elmir Hodžić, veoma skromni momci, iako rade više od 60 posto estrade. Naime, njihovi nastupi zakazani su u brojnim zemljama u dijaspori gde su svaki put sve traženiji, a sledeći cilj im je da osvoje srpsko tržište.

Ovu jaku četvorku mnogi porede sa Lapsus bendom jer ih spaja dosta sličnosti u muzici, ali i isti tim saradnika. Ko zna, možda na kraju upravo oni pokažu bolje rezultate.

Komentari (0)

Loading