OTKRILA VELIKU TAJNU Ceca Ražnatović progovorila o braku sa Arkanom, ovaj detalj javnost nikada nije saznala
Alo

Ceca i Arkan važili su za jedan od najlepših, ali i najskladnijih ljubavnih parova na našim prostorima. Svoju vezu započeli su pre 28 godina, a tragična sudbina umešala je prste i zauvek ih je rastavila.

Nakon što su krenule spekulacije da ju je Arkan zatvarao u kuću i da joj je branio da peva, folk diva oglasila se za domaće medije i otkrila veliku istinu o braku sa Ražnatovićem.

Alo

 

Naime, Ceca je priznala da je zapravo ona htela da prekine karijeru i posveti se mužu i deci, ali joj Arkan to nije dozvolio.

- Kada sam se udala za Željka, svi su pričali o meni: Zaključaće je i obući je od glave do pete kao bulu. Ma, to je glupost! On mi je bio najveća podrška, uživao je da gradi karijeru ženi koju voli. Uvek mi je govorio da ne smem da ostavim posao. A ja sam upala u neko ludilo, htela sam da ostavim karijeru i da budem samo žena i majka. Pitao me je jesam li poludela! Rekao je da sam rođena za scenu i da mi ne misli dobro svako ko bi me podržao u tome da ostavim karijeru. Od njega sam naučila da nikad nikome ne dozvolim da me prisili da biram između privatnog i poslovnog života – ispričala je Ceca za domaće medije i dodala da joj je pokojni suprug još kada su počeli da se zabavljaju predvideo da će napuniti „Marakanu“:

Promo

 

- Rekao mi je da je sledeći korak koncert na „Marakani“. Sve je unapred video, pozitivno je uticao na mene i izgradio me. Zahvalna sam mu na tome. To može samo neko ko me bezuslovno voli – zaključila je ona.

PRIJA MI VEZA SA NJOM Marija Veljković i Rastko Janković prvi put progovorili o ljubavi

Komentari (0)

Loading