VELIKO SLAVLJE Luna Đogani i Marko imaju veliki razlog da ne kriju sreću, oglasio se Miljković, pa poručio samo jedno (FOTO)
Alo

Jutjuberi Luna Đogani i Marko Miljković imaju veliki razlog za slavlje.

 
Naime, video zapisi na njihovom Jutjub kanalu, koji im predstavlja najveći izvor prihoda, prešli su preko 100.000.000 pregleda, te se tim povodom oglasio Marko koji nije krio sreću.
 
- 100.000.000! Neki ne znaju ni da pročitaju ovu cifru, a mi lagano za dve-tri godine. Hvala svima! - napisao je Miljković na Instagramu, a potom dodao:
 

Foto: Printscreen/instagram

 
- Gledaću ovih 100 emova kao vaš poklon meni za rođendan, a mi ćemo vam se odužiti tako što ćemo u narednom periodu snimati svaki pedalj Amerike da uživate sve vreme sa nama. Hvala. Najjači ste. U budućnosti još jače!
 
- Čestitamo, samo se širite", "Bravo", "Mnogi su pokušali sa Jutjubom, pa su odustali posle pet klipova, a vas dvoje samo grabite napred", "Jedva čekamo Ameriku", nizali su se komentari pratilaca bez konca i kraja.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, par je nedavno dobio vizu za Sjedinjene Američke Države, tako da uveliko planiraju odlazak "preko bare", gde, između ostalog, prema sopstvenom priznanju, jedva čekaju da obiđu i lasvegaske kockarnice.

Printscreen

 

Luna i Marko su Jutjub kanal otvorili sredinom 2020. godine, tačnije onog momenta kada su rešili da zauvek raskrste sa rijaliti šou-programom "Zadruga", u kom su proveli cele tri godine, upoznali se i zaljubili jedno u drugo. Od tada oni sa preko 140.000 redovnih pratilaca dele detalje svoje svakodnevice, od renoviranja životnog prostora, preko venčanja i letovanja, pa sve do odlaska u kupovine ili na estetske korekcije.

DANAS SAM ZAPLAKALA Porodila se ćerka pokojne Merime Njegomir, Jelena je podelila radosne vesti

 

Komentari (0)

Loading