CECA OTKRILA SVE DETALJE Odlučena je dalja sudbima Zvezda Granda (FOTO)
Printscreen

Nakon što se u proteklih nekoliko dana polemisalo o nastavku snimanja muzičkog talent šou-programa "Zvezde Granda", oglasila se jedna od članica žirija ovog TV formata - pevačica Svetlana Ražnatović Ceca.

- Moja kuma i ja. Pozdrav svima. Uskoro se vidimo u "Zvezdama Granda". Krećemo - poručila je Ceca uz široki osmeh, dok je njena koleginica Viki Miljković dodala:

- Jedva čekamo. Pozdrav!

Foto: Printscreen/instagram

 

Ubrzo zatim se oglasila i produkcija ovog TV formata uz saopštenje u nastavku:

- Počinje snimanje nove sezone “Zvezda Granda”: Očekuje nas spektakl Snimanje nove sezone “Zvezde Granda”, najpopularnijeg muzičkog takmičenja ne samo u Srbiji već i u celom regionu počinje sledeće nedelje. Ako je suditi po kastingu, koji smo napravili tokom leta, ali i raspoloženju našeg popularnog žirija, koji već u ponedeljak 26. septembra ulazi u velelepni studio Zvezda Granda, očekuje nas bogat muzičko scenski sadržaj i izuzetno gledana sezona. Kako smo lestvicu gledanosti postavili na sam tron u novu televizijsku jesen ulazimo ubeđeni da ćemo nadmašiti dosadašnje rezultate. Sezonu za nama pamtićemo po rekordnim rezultatima gledanosti - apsolutno najgledanija emisija u Srbiji. U prilog ovim tvrdnjama svedoče i zvanični podaci agencije za merenje TV gledanosti “Nielsen Audience Measurement”, koji govore da su emisije Zvezde Granda tokom čitave sezone imale ubedljivo najbolje rezultate, zahvaljujući kojima smo čvrsto držali tron kada je reč o najpopularnijim i najgledanijim emisjama u Srbiji i zemljama u regionu. Vrhunac blistave sezone i istorijskih rezultata, bilo je emitovanje finalne večeri, kada su Zvezde Granda ostvarila nezapamćen rezultat gledanosti u Srbiji, te je 33 odsto gledanosti TV Prve bio najveći procenat auditorijuma u poslednjih deset godina. Agencija “Nielsen Audience Measurement”, čija se merenja koriste, specijalizovana je platforma za televizjsku analizu, čime se dobijaju preciznii podaci o gledanosti određenog sadržaja. Svime navedenim, zabavno takmičarski šou program Zvezde Granda i u prošloj sezoni potvrdio je da je jedan od najvećih televizijskih fenomena, koji drzi pažnju ubedljivo većinskog auditorijuma. Vidimo se uskoro! - poručuje se u ovom saopštenju.

 

 

NAKON RAZVODA, KRSTINJA NAŠLA NOVOG DEČKA Pevačica progovorila o emotivnom životu, pa otkrila sve detalje

Komentari (0)

Loading