RASPRODAO PRVI KONCERT MESEC IPO DANA RANIJE: Peđa Jovanović: Koncerti će trajati danima
Promo

Zbog velikog interesovanja publike pevač Peđa Jovanović otvorio je drugi dan za koncert u beogradskoj mts dvorani.

Prvi koncert koji je zakazan za 05.novembar već je rasprodat, a drugi će se održati dan kasnije, 06.novembra.

Promo

 

- Želim da vam se zahvalim na ogromnom interesovanju i tome što smo mesec ipo dana ranije raspodali prvi koncert u mts dvorani. Sa ponosom objaljujem da se družimo i 06.novembra. Izgleda da će noć kocerata trajati danima, kako i moja pesma to kaže. Moj bend i ja daćemo sve od sebe da te noći budu sa odličnom energijom i da se pamte godinama - rekao je Jovanović za beogradske medije, a potom dodao:

 

- Oduševljen sam reakcijom publike, to će biti veče u kojem ćemo izvesti veliki broj hitova i setiti se pesama koje svi obožavamo da naručimo kada smo u izlascima ili kada nas emocije ponesu. Jedno je sigurno, dobar provod i energija je zagarantovana - objasnio je pevač.

 

Publika će na koncertima imati prilike da pored Peđinih numera, uziva u muzičkim obradama Zdravka Čolića, Kemala Montena, Tome Zdravkovića, Ace Lukasa, Ace Pejovića, Nedeljka Bajića Baje, Šaban Šaulića, Džeja Ramadanovskog i mnogih drugih.

Promo

 

Podsećanja radi, pet godina Peđa je nastupa sa članovima “Lexington benda”, a publika poslednjih godina uživa u muzičkim obradama koje Peđa snima, a na najvećoj muzičkoj platformi “Youtube” beleže milionsku gledanost.

IMATE NOGE OD MILION DOLARA Pomirili se Jovana Joksimović i Šešelj

Komentari (1)

Loading
Gost

21.09.2022 15:40

Imala sam priliku da doticni gospodin (koji to pokazalo se uopste nije), bude gost u mom objektu. Samo cu reci, retko nadmen i arogantan covek koji svakim svojim gestom pokusava da omalovazi one za koje smatra da nisu na njegovom "nivou". Tako je upamcen.