PRIPREME ZA VELIKI KONCERT ACE LUKASA Najveća balkanska muzička zvezda održaće nastup za pamćenje (VIDEO)
Hype

Najveća Balkanska zvezda Aca Lukas održaće još jedan spektakularan koncert 3. novembra u Štark areni sa početkom u 21h.

Folk Haus bend i Lukas su pripremili nezaboravnu žurku, koja će biti pravi pokazatelj koliku i kakvu publiku ima najveća mužička zvezda Balkana.

Mnogobrojni hitovi koji se nalaze na Lukasovom reprtoartu zabavljaće publiku, a kako svi imamo neku svoju omiljenu pesmu verujemo da će svima priuštiti pravo uživanje. Aca Lukas je za svoje fanove pripremio mnogobrojna iznenađenja kojima se publika može nadati na koncertu.

Nakon širokog spektra uspeha koji su se nizali tokom višegodišnje muzičke karijere, 2021. godinu obeležila su nova dostignuća – Od objavljene autobiografske knjige “Ovo sam ja” koja će biti ekranizovana i predstavljena u seriji “Kafana na Balkanu”, velike turneje na stadionima širom Srbije, albuma “Uspavanka za ozbiljne bebe”, do novih pesmama u okviru albuma “Oskar” – “Opet je danas nedelja”, numera posvećena Džeju Ramadanovskom koja je ujedno i prva numera na pomenutom albumu, “U tri lepe”, zatim duet sa muzičkom zvezdom Draganom Mirković – “Sada i zauvek” kao i numera “Oskar”. Raznobojnom i jedinstvenom opusu virtuoznog Ace Lukasa u 2022. godini pridružuju se i nova muzička dela, numere “Pokidan”, “Jednom” i Duge staze” koje su oborile sve rekorde slušanosti, na prvom koncertu 14.04. snimljeni su i prvi kadrovi za seriju i film “Kafana na Balkanu”, a do samog koncerta publika može očekivati nove pesme koje će nadmašiti sva očekivanja.

Printscreen

 

Koncerti Ace Lukasa produkcijski nadmašuju svetske standarde i svaki je za “Oskara”, kao i predstojeći koji nas očekuje 03.11.2022. godine.

TUGA Poznati glumac poginuo u saobraćajnoj nesreći

Komentari (0)

Loading