PRIČALO SE DA SE ZVEZDE GRANDA OTKAZUJU Đorđe David otkrio nove detalje i javno obelodanio koliki mu je honorar
Printscreen

Ljubitelje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" iznenadila je informacija da nove sezone neće biti, odnosno da se neće snimati, iako su se kandidati, ali i žiri već pripremili za njen početak.

Naime, ovo nije tačna informacija, a snimanje se nastavlja i to uskoro. Izvor blizak članovima žirija rekao je da je planirana nova sezona, a to je sada potvrdio i Đorđe David.

Printscreen/Zvezde Granda

 

Muzičar je otkrio da nema ni govora o otkazivanju nove sezone "Zvezda Granda", kao i da je žiri već spreman za ulazak u studio. 

- Nastavljamo snimanje 26.septembra, naravno da snimamo i da radimo na ovom najgledanijem projektu. Ove godine su kandidati jako dobri. Prvi put je ove godine audicija bila i u Hrvatskoj, u Zagrebu. To vam sve govori - počeo je Đorđe.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kako se povela priča i o tome da će, zbog otkazivanja nove sezone, članovi žirija ostati i bez honorara, David je rekao da je njegova stolica jako skupa.

- Sedim u jednoj od najskupljih stolica u državi. Može da se meri sa ministarskim stolicama. Voleo bih da mi se desi novi ugovor, jer od viška glava ne boli - kaže on i dodaje da mu nije poznato na kojoj televiziji će se emitovati naredna sezone ovog takmičenja.

- To je pitanje za Sašu Popovića on zna. Mi znamo samo da nastavljamo sa snimanjem - rekao je David za Telegraf.

NAPRAVIO JE OD MENE RASPUŠTENICU I DR*LJU Goca Tržan bez dlake na jeziku o Ivanu Marinkoviću i haosu kroz koji je prošla zbog njega

Komentari (1)

Loading
Mijat

28.09.2022 11:23

Pedofilcina koja budi noću takmicarke