MAJA BEROVIĆ OTVORILA DUŠU Teško mi pada razdvajanje od sina
Nemanja Dedović

Jedna od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora, Maja Berović, samo par meseci nakon porođaja vratila se poslovnim obavezama, koncertima, ali i radu na novim pesmama.

Kako je u razgovoru za Alo! otkrila, scena joj je tokom trudničkih dana mnogo nedostajala. Još uvek oseća adrenalin pred svaki nastup, a nakon njega ne može da zaspi od uzbuđenja. Ovih dana priprema novi album koji, kako kaže, jedva čeka da pokloni svojoj vernoj publici. Liniju je nakon porođaja dovela do perfekcije kao i kompletan fizički izgled, čini se da nikad lepša i zadovoljnija nije bila, a pevačica nam je otkrila šta joj nedostaje.

E stock

 

- Uvek mi pada teško razdvajanje od sina, ali mora da se radi. On je u sigurnim rukama, sa dadiljom, a nekad uskoče u pomoć bake i deke. Ne bih mogla da radim ovaj posao da nemam pomoć i smatram da je sve stvar dobre organizacije. Ipak, nedostaje mi - rekla je Maja za Alo!, pa dodala da uživa u svojoj novoj životnoj, i najvažnijoj, ulozi, te da se u njoj dobro snalazi. Kako kaže, zadovoljstvo privatnim životom tera je da i u poslu bude uspešna.

- Planiram da još više nastupam, tako da nema stajanja. Izbaciću desetak novih  pesama, poigraću se sa trendovima i ukusima, ali biće i nekih starih saradnji. Biće novog zvuka, ali i one stare Maje na koju ste navikli i koju ste zavoleli - kaže pevačica za Alo! i dodaje da će za sve nove numere snimiti i video-spotove.

OVAKO IZGLEDA RESTORAN GDE SE ODRŽAVA GALA SLAVLJE Sve pršti od luksuza, Mirko i Bojana nisu štedeli (FOTO)

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Marko S

18.09.2022 22:10

Otvorila dusu pa krenula u "lov" na musterije, tek da ne zapostavi zanat.